Logo Institut del Teatre

Alumnes, graduats i professors de l’Institut del Teatre, nominats als Premis Butaca 2017

Comparteix

24.10.2017

Premis Butaca 2017

Des d’aquest dilluns ja està obert el període de votacions del Premis Butaca 2017, els primers premis de teatre de votació popular de Catalunya.

En l’edició d’aquest any, destaquen les nominacions al millor espectacle de petit format, on quatre dels sis espectacles provenen de companyies formades per graduats de l’Institut del Teatre en els darrers anys. És el cas de “Cúbit” de La Ruta 40, “Fairfly” de La Calòrica, “Somni d’una nit d’estiu” d’Els Pirates i també “Les dones sàvies” dels graduats Ricard Farré i Enric Cambray amb la direcció del professor de l’ESAD Lluis Hansen.

En aquest sentit, com a nominats a millor text teatral i a millor direcció, també estan nominats els graduats de direcció i dramatúrgia Josep Maria Miró Coromina (“Cubit”), Adrià Aubert (“Somni d’una nit d’estiu”) i Israel Solà (“Fairfly”).

L’alumna d’interpretació Elisabet Casanovas, coneguda pel seu paper televisiu a la sèrie “Merlí”, està nominada com a millor actriu de repartiment per “la senyora Florentina i el seu amor Homer”.

En l’apartat d’escenografia, destaquem les nominacions de la graduada Laura Clos per “Yerma” de la companyia de graduats Projecte Ingenu, i la professora d’escenografia Montse Amenós, nominada per “Gente bien” i “Scaramouche”.

Una altra professora nominada és l’actriu Muntsa Alcañiz pel seu paper a “Abans que arribi l’alemany”.

En l'apartat de dansa, el professor del CSD de composició Aímar Pérez Galí ha estat nominat en la categoria de millor espectacle de dansa per "Èpica"

Trobareu totes les nominacions a la pàgina web dels Premis Butaca. Us animem a votar!


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x