Logo Institut del Teatre

Convocatòria per a alumnes per participar a la Quadriennal de Praga 2019

Comparteix

14 de març de 2018


L’Institut del Teatre obre una convocatòria per determinar quin grup d’estudiants de les seves escoles superiors s’encarregarà del disseny de la intervenció en la secció “Exposicions de l’Estudiant” de la Quadriennal de Praga.

L’Institut del Teatre participa des de l’any 1987 a la Quadriennal de Praga (PQ), una plataforma internacional per a l’educació en escenografia, exposicions, intercanvis, projectes encarregats, simposis,  residències, que es celebra cada quatre anys. És l’exhibició internacional més important d’escenografia, de caràcter competitiu, que explora en tota la seva extensió les arts escèniques, des del vestuari i el disseny d’il·luminació i so, fins als nous enfocaments per a l’escenografia.

La 14a edició tindrà lloc del 6 al 16 de juny de 2019 a la República Txeca i s’estructurarà en tres àrees: Imaginació, transformació i Memòria. També es duran a terme tres exposicions competitives; una de països i regions, una d’arquitectura especial i perfomance, i una d’estudiants.

En el marc de les exposicions d’estudiants, l’Institut del Teatre obre un concurs per seleccionar un màxim de 4 alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre que formaran un grup de treball anomenat Imagination Estudio.

Poden optar a aquesta convocatòria els alumnes de 3r i 4t curs de qualsevol de les escoles superiors (CSD, ESAD) de l’Institut del Teatre. Els aspirants s’han de presentar en grups de treball de 3 o 4 persones, essent dos de l’especialitat d’escenografia com a mínim.

La proposta guanyadora tindrà un pressupost de 8.000 euros per dur a terme el projecte (producció, muntatge i desmuntatge).

El grup seleccionat disposarà de transport i allotjament pagat durant la seva estada a Praga així com la inscripció gratuïta a la PQ19 per poder assistir a totes les exposicions i activitats a més d’una possible convalidació per crèdits de lliure elecció.

El termini per presentar els projectes finalitza el 19 de març. 

Per més informació podeu consultar la convocatòria


Continguts relacionats

  • PQ19 - Quadriennal de Praga

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x