Logo Institut del Teatre

IT Estudis de Postgrau

Banner IT Estudis de postgrau

Els professionals de les arts escèniques també hem d'aprendre al llarg de la vida. És per això que la IT Estudis de Postgrau desenvolupa estudis de formació continuada en diferents especialitats perquè puguem aprofundir, complementar o, fins i tot, reorientar, les nostres capacitats creatives, tècniques i laborals en els següents focus: 

  • la creació contemporània i les tecnologies digitals
  • la formació pràctica per a la internacionalització dels professionals de l'escena catalana
  • les arts escèniques aplicades a la comunitat i a la creació en el camp de l'educació i la salut
  • la direcció tècnica
  • i altres projectes pel curs 2017-2018

 Us donem la benvinguda a l'IT Estudis de Postgrau de l'Institut del Teatre, la formació continuada líder per als professionals de les arts escèniques. 

 

IT Estudis de Postgrau


 

Si vols rebre informació sobre els cursos especialitzats, postgraus i màsters de l'Institut del Teatre, omple el següent formulari.   • * Camps obligatoris

Moltes gràcies!


AVÍS LEGAL

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Institut del Teatre utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat