Logo Institut del Teatre

IT Estudis de Postgrau

Banner IT Estudis de postgrau

Els professionals de les arts escèniques també hem d'aprendre al llarg de la vida. És per això que la IT Estudis de Postgrau desenvolupa estudis de formació continuada en diferents especialitats perquè puguem aprofundir, complementar o, fins i tot, reorientar, les nostres capacitats creatives, tècniques i laborals. 

Durant el curs 2016-17 s’han ofert alguns cursos i postgraus sobre àmbits que considerem interessants i eficaços per a les nostres professions, com per exemple, un postgrau sobre la interpretació i el guió per a l'audiovisual, o un curs sobre el teatre de titelles d'autor (amb Iker Vicente, de Mèxic) en col·laboració amb el festival IFBarcelona. 

Alhora, continuem proposant formació en arts escèniques i educació (postgraus de Teatre i Educació i Moviment i Educació), cursos d'aprofundiment en les tecnologies i recursos tècnics per a l'escena o cursos d'especialització en l'àmbit de l'escenografia

Es tracta, doncs, d'un ampli programa de formació continuada que desplegarem simultàniament amb la preparació de nous projectes d'estudis en els següents focus: 

  • la creació contemporània i les tecnologies digitals
  • la formació pràctica per a la internacionalització dels professionals de l'escena catalana
  • les arts escèniques aplicades a la comunitat i a la creació en el camp de l'educació
  • les arts escèniques com a motor per orientar l'experiència de com viure i explicar la ciutat
  • la direcció tècnica
  • i altres projectes pel curs 2017-2018

 Us donem la benvinguda a l'IT Estudis de Postgrau de l'Institut del Teatre, la formació continuada líder per als professionals de les arts escèniques. 

Podeu veure un resum de tota l'oferta formativa del 2016-2017 en aquest document adjunt

IT Estudis de Postgrau


 

Si vols rebre informació sobre els cursos especialitzats, postgraus i màsters de l'Institut del Teatre, omple el següent formulari.   • * Camps obligatoris

Moltes gràcies!


AVÍS LEGAL

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Institut del Teatre utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat