Logo Institut del Teatre

ITI Unesco

L'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona  forma part de l' International Theather Institute (ITI) l'organització d'arts escèniques més gran del món, fundada el 1948 per experts de teatre i dansa i la UNESCO.

L'objectiu d'aquesta organització és promoure l'intercanvi internacional de coneixements i pràctiques en arts escèniques per tal de consolidar la entesa entre els pobles i augmentar la creativitat amb la cooperació en les arts teatrals.

La secretaria d’l’ITI UNESCO a l’Institut del Teatre estarà a càrrec de Serveis Culturals, sent la primera participació com a membres de l'ITI la intervenció dels professors Mercè Saumell i Boris Daussà al congrés d'ITI Unesco, que es celebra el noviembre DE 2014 a Yerevan, Armenia.

En el marc d'aquest congrés, els instituts d'ITI Unesco nacionals i els membres associats posen en comú i decideixen les polítiques de suport al teatre de l'organització per a tot el món. Els representants de l'Institut del Teatre s’integuen a diversos comitès estratègics i participen en una jornada dedicada al futur de l’Educació Superior de les Arts Escèniques i a les seves xarxes internacionals.

La participació en el congrés permet a l'Institut del Teatre entrar a formar part en projectes internacionals sota els auspicis de la UNESCO.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat