Logo Institut del Teatre

EESA/CPD. Dia Internacional de la Dansa

27 d'abril de 2018


Els alumnes del Conservatori Professional de la Dansa commemoren el Dia Internacional de la Dansa (DID) amb dues accions: 

  • Ballant a l'atri de l'Institut del Teatre a les 16h
  • Participant als actes de l'APdC al MACBA a les 18h

Tothom Balla

El CPD es suma a l'Acte de celebració del Dia Internacional de la Dansa organitzat per l'APdC amb una acció ballada coreografiada per Toni Mira i pensada per a totes les edats i tots els nivells. 

L'acte central del DID 18 es durà a terme a la Plaça dels Àngels de Barcelona, davant del MACBA, el divendres 27 d'abril amb diferents accions programades: l'actuació en forma d'improvisació de professionals de la dansa; la lectura del Manifest, escrit per la companyia Mal Pelo, premi Ciutat de Barcelona 2017; i l'exhibició de la coreografia col·lectiva Movent Emocions, creada per Toni Mira i pensada per a que tothom, sàpiga o no ballar, hi pugui participar.

La peça de Mira és fruit de la iniciativa Tothom balla que es va dur a terme de forma simultània el passat 17 de març com a espectacle de cloenda de la primera edició del festival Dansa. Quinzena Metropolitana a Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet i Santa Coloma amb la participació d'escoles de dansa, col·lectius i la ciutadania de cada municipi.

Les persones interessades poden aprendre's la coreografia penjada a vimeo. i assistir als assajos oberts i gratuïts que farà Toni Mira a la  Fabra i Coats de Barcelona el dissabte 14 d'abril d'11h a 13h, i el dimecres 25 d'abril de 19h a 21h. 
 
 

Horari
16h a l'atri de l'Institut del Teatre
18h davant del MACBA


Preu
gratuït


Ubicació

Plaça dels Àngels, Barcelona


Compartir

Altres continguts relacionats

  • Dia Internacional de la Dansa 18

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat