Logo Institut del Teatre

Sol·licitud de beques per a graduats i graduades

Des de l'any 2004 l'Institut del Teatre ha convocat anualment un programa d'ajuts amb la clara voluntat de facilitar el perfeccionament professional i la inserció laboral dels graduats i de les graduades de les seves escoles superiors. Al llarg d'aquests anys els ajuts han tingut diferents formats, adaptant-los i millorant-los a fi de garantir, d'una banda les necessitats dels propis graduats i graduades i del sector professional, i d'una altra els canvis normatius d'obligat compliment.

Beques per a la Formació i el Perfeccionament

La finalitat d'aquestes beques és el perfeccionament formatiu dels graduats de l'lnstitut del Teatre. La beca sufragarà la despesa d'una part dels projectes relacionada amb tots els àmbits de les arts escèniques que pretenguin realitzar els graduats de l'lnstitut del Teatre, incloent les despeses de matrícula, manutenció i allotjament en els casos de projectes que tinguin lloc fora de Catalunya.

Aquestes Beques s'emmarquen dins les accions de l'Institut del Teatre per facilitar el perfeccionament professional i la inserció laboral dels graduats i de les graduades de les seves escoles superiors.

El termini de presentació de les sol.licituds serà des del dia 5 al dia 16 de maig de 2014, ambdós inclosos.

Podeu trobar informació sobre com elaborar un projecte, fer un pressupost i altres temes relacionats amb la pràctica professional a: Informació d'interès

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat