Logo Institut del Teatre

Dansa estiu

L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona col·labora amb el curs Dansa estiu que té lloc a les seves instal·lacions de la seu de Barcelona, el 4 i 5 de juliol de 2016.

Dansa estiu és un curs de 20 hores adreçat tant a professorat d'educació infantil, d'educació primària (principalment cicle superior, adaptable a cicle mitjà) com a professionals de la dansa que s'interessen pel món educatiu, amb l'objectiu de crear sinergies entre mestres i ballarins i coreògrafs per caminar cap a la consolidació la presència de la dansa en el sistema educatiu en totes les seves facetes: com a contingut curricular, com a projecte singular, com a projecte amb l'entorn, o com a eina pedagògica.

Dansa estiu està dissenyat per a fomentar l'acostament dels professionals de la dansa i els mestres.

Aquestes Jornades estan organitzades pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i compten amb la col·laboració de diverses entitats del món de la dansa: l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, APdC; l'Institut del Teatre a través dels seus conservatoris professional i superior de dansa; l'IEA Oriol Martorell, i l'associació d'escoles de dansa autoritzades, AEDA, que han proposat les ponències que constitueixen aquesta formació.

Les Jornades consten d'un bloc A comú, amb dues ponències (5 hores) i un bloc B d'itineraris diferenciats per educació infantil i educació primària amb tallers teòric-pràctics (12 hores + 1 hora de conclusions) i 2 hores no presencials. L'estructura de la formació està pensada perquè la meitat dels assistents siguin de l'àmbit escolar i l'altra, de l'àmbit artístic. Al final de la notícia podeu descarregar el dossier amb el programa complet de la formació.

Places limitades, les inscripcions es fan per ordre d'arribada. La meitat dels assistents seràn professionals de la dansa i la meitat professors d'escola ordinària.

Per inscriure's cal descarregar-se el full d'inscripció que apareix sota aquestes línies i enviar-lo omplert al correu electrònic dansa.ensenyament@gencat.cat, abans del 13 de juny.


Compartir

Altres continguts relacionats

  • Dansa estiu 2016

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat