Logo Institut del Teatre

Thomas Richards visita l’Institut del Teatre

25.11.2017

Thomas Richards

El director i actor Thomas Richards, deixeble d’un dels directors teatrals més importants del segle XX, Jerzy Grotowski, visita del 29 de novembre al 10 de desembre Barcelona a través del Workcenter of Jerzy Grotowski and Thomas Richards, d’on és director artístic.

Convidat gràcies al Teatre Akadèmia, la Fundación Aisge i l’Institut del Teatre, Thomas Richards durà a terme diferents activitats.

Del 29 de novembre al 10 de desembre, es podrà veure al Teatre Akadèmia “Sin fronteras”, peça en espanyol dirigida per Thomas Richards que compta amb la participació del graduat en interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre, Javier Cárcel. El 30 de novembre es durà a terme una xerrada post-funció amb els actors i director i el públic. Recordem que els alumnes disposen d’un descompte del 50% en les entrades amb el carnet de l’Institut del Teatre.

L’1 de desembre, Thomas Richards oferirà una masterclass per els alumnes de l’ESAD i del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre a l’Auditori a les 12h. Els alumnes de les dues escoles interessats en assistir han d’enviar un correu a navarrogm@institutdelteatre.cat

Del 4 al 8 de desembre, la Fundación Aisge organitza el Workshop “L’Actor/Creador” , amb Thomas Richards i membres del Focused Research Team in Art as Vehicle. Durant cinc dies es buscarà revelar les potencialitats creatives de cada participant a través del treball en la relació entre precisió i organicitat, tradició i treball individual, així com en l'acció, moviment, ritme, cant, i la veu viva. La formació es durà a terme a l’Institut del Teatre a les aules S4.S4 i P4.S5 de 10 a 22h. El professorat, alumnes i graduats de l’Institut del Teatre disposen de 10 places de descompte en la matricula del curs. Les persones interessades han d’enviar CV + foto abans del 21 de novembre per correu electrònic a jagustina@aisge.es . L’ordre d’arribada de les sol·licituds es tindrà en compte a l’hora de la selecció.

Finalment, el 5 de desembre a les 20h es durà a terme al Teatre Estudi la conferència “30 anys de Workcenter: una retrospectiva” a càrrec de Thomas Richards. Aquesta activitat s'adreça al professorat i alumnat de les escoles de l'Institut del Teatre.

El darrer cap de setmana, 9 i 10 de desembre, el  teatre Akadèmia acollirà un segon espectacle, l’heure fugitive per i amb Cécile Richards

Podeu trobar més informació de les activitats organitzades en aquest enllaç


Compartir

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat