Logo Institut del Teatre

Audí Cendrós, Ferran


Llicenciat en Art Dramàtic (Institut del Teatre de Barcelona) és actor de cinema, televisió, ràdio i escena des de 1985 principalment a Espanya, Regne Unit (on va residir 12 anys) i França. Treballa regularment en anglès, castellà, francès i català. 

Entre els papers protagonistes que ha interpretat al teatre destaquen Valmont a Quartett de Heiner Müller (Barcelona), Othelo i Oberon del Somni d’una Nit d’Estiu a Oxford i Cambridge, Creon de l’Antígona de Jean Anouilh a Londres, Paulino de ¡Ay Carmela!, a Londres i de gira pel UK i per Irlanda, Wendice de El Crim Perfecte a Barcelona, etc.

Productor d’espectacles en viu des de 1986, i a partir de 2003 també de projectes audiovisuals. Director de teatre des de 1987 principalment a Espanya i també a Noruega des de 1997 i a més, guionista de teatre i cinema des de 2001. 

Director de cinema des de 2007: The Frost (llargmetratge) 2 Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català i altres premis internacionals per Europa i Estats Units; Teresa and the Undead (curtmetratge) i BrickSkin (curtmetratge) seleccionat pel Premi Gaudí al Millor Curtmetratge; premis a Noruega i Estats Units. Ha estat professor d’Art Dramàtic principalment a França (Ëcole Florent de París) i a Espanya (Col·legi de Teatre de Barcelona i ESCAC, entre d’altres). Actualment és professor a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Membre del Col·legi de Directors de Catalunya i de l’Acadèmia del Cinema Català. Membre de la Junta del Cercle de Cultura de Catalunya.

Membre fundador de Efímero Films Ltd a Londres i a Espanya.

Membre del sindicat d’actors British Equity


Web

http://www.staceycastromedia.com/

Compartir

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat