Logo Institut del Teatre

Tècniques de so

So

Propera inscripció: del 23 d’abril al 25 de juny de 2018

Els estudis de so a l’ESTAE t'ofereixen la més completa formació en tots els aspectes tècnics referits al so i a l'acústica en l'espectacle en viu, així com el control del so durant els concerts i esdeveniments.

Algunes de les matèries de l’especialitat de Tècniques de so són:

Fonts sonores i mescladors. MIDI i informàtica musical. Nocions bàsiques del disseny de so. Història i teoria de les arts escèniques. Acústica i percepció auditiva. Electroacústica. Música per a so.

La formació pràctica

Durant el curs realitzem tallers pràctics a l’escola - que son espectacles i concerts amb públic - on aprenem els processos de muntatge d’una sonorització, a fer el quadern de so, a operar el so durant la funció... A més, la formació al centre de treball inclou pràctiques a teatres i empreses i una estada a l’estranger d’un mes de durada.

Per accedir a aquests estudis de dos anys de durada i format de cicle superior de FP es requereix el batxillerat en qualsevol de les seves modalitats o haver cursat un Cicle Formatiu de Grau Mig amb la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior aprovada.

També és possible l’accés amb altres titulacions i coneixements que es valoraran individualment.

Consulteu l'enllaç: Inscripció a l’ESTAE per a més informació sobre els terminis i documents a presentar per a la inscripció pel proper curs.

Les instal·lacions de l'ESTAE es troben a Terrassa, a la seu del Vallès de l’Institut del Teatre. Impartim una formació conjunta amb la Fundació Politècnica de Catalunya (Universitat Politècnica de Catalunya) que disposa d’un important campus universitari també a Terrassa. Les classes impartides per la UPC es fan a les aules i laboratoris de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) i als laboratoris de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT).

Logo Fundació Politècnica de Catalunya


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat