Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre imparteix el Batxillerat d'Arts i dansa des del curs 2017-18

5.5.2017

L'Institut del Teatre impartirà batxillerat artístic. Foto: Anna Fàbrega

L’Institut del Teatre imparteix el Batxillerat integrat d'Arts i dansa des del curs 2017-18. Aquests estudis, que s’ofereixen integrats a l’Escola d’Ensenyament Secundari Artístic / Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD), suposen un canvi substancial per a l’Institut del Teatre, que reverteix en la qualitat educativa que s’ofereix a l’alumnat i, alhora, el reafirma com a institució singular en el panorama dels ensenyaments d’arts escèniques al nostre país i a Europa.

Després d’obtenir l’aval acadèmic del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’acord econòmic de la Diputació de Barcelona, l’Institut del Teatre pot oferir els estudis de Batxillerat d'Arts i dansa. L'accés a aquests estudis és exclusiu pels alumnes que ja estan cursant de manera integrada els estudis d'ESO i el Grau Professional de Dansa al Conservatori Professional de Dansa. No obstant això, si a les proves d'accés alguna persona accedeix a un curs de dansa, i està en situació de fer el Batxillerat, podrà ser admès, sempre que hi hagi places. En propers cursos es preveu obrir la matrícula a alumnat provinent d’altres centres de secundària.

El pla d'estudis del Batxillerat integrat d’Arts i dansa ofereix les assignatures de Llengua catalana i literatura, Llengua castellana i literatura, Llengua estrangera, Ciències del món contemporani, Filosofia, Història de la Filosofia, Història, Història i fonament de les arts, Treball de recerca, Anàlisi musical, Cultura audiovisual i Emprenedoria.

Per més informació i dubtes consulteu les preguntes freqüents, l'apartat de les proves d'accés i contacteu amb Secretaria Acadèmica a sec_acad.it@institutdelteatre.cat 


Compartir

Altres continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat