Logo Institut del Teatre

Darrers dies d'inscripcions al postgrau en arts escèniques i acció social

29.8.2017

Postgrau Arts Escèniques i Acció Social

Fins el 12 de setembre està obert el període d'inscripció al nou postgrau que organitza l'Institut del Teatre amb l'entitat Xamfrà

Si estàs interessat/da en les arts escèniques com a mitjà d'empoderament personal, si vols dur a terme un projecte artístic en contextos socials o en col·lectius amb necessitats específiques, t'interessa el nou postgrau en arts escèniques i acció social de l’Institut del Teatre. 

En els últims anys són cada vegada més freqüents els projectes i actuacions socials i comunitaris que recorren a les arts escèniques per aconseguir millorar el seu impacte. Les propostes escèniques que es generen en contextos socials pateixen, però, sovint, de baixa qualitat artística. 

Per pal·liar aquest buit, l’Institut del Teatre presenta, conjuntament amb Xamfrà, la 1a edició del Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social, dirigit als graduats i professionals de l’àmbit de les ciències socials, de l’educació i de les arts escèniques i, en general, qualsevol persona interessada en les arts escèniques com a mitjà d'empoderament personal.

A través d'un quadre de professionals suficient ampli i variat, el postgrau proposa una formació sobre uns continguts i perfils professionals especialment desatesos en el context espanyol com poden ser: l'adaptació de tècniques escèniques al treball amb col·lectius amb necessitats específiques; el desenvolupament de projectes artístics en contextos de dificultat social o rígidament institucionalitzats; la gestió i producció cultural d'aquests projectes i companyies en relació amb la seva exhibició escènica; el paper de l'artista com a acompanyant dels processos de creació propis dels grups.

Aquesta formació, de 10 crèdits ECTS, es durà a terme del 20 d'octubre de 2017 al 27 de juliol de 2018. Les matriculacions es faran del 15 al 22 de setembre. 

Les incripcions estan obertes fins el 12 de setembre.

 


Compartir

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat