Logo Institut del Teatre

Informació sobre les proves d’accés del Conservatori Superior de Dansa

28.3.2018

Proves accés CSD 2018-19

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del ha publicat les bases de les proves d’accés a les especialitats de coreografia e interpretació i pedagogia de la dansa per al curs 2018-2019.

Les persones interessades en estudiar aquests estudis de títol superior, poden consultar quins són els requisits per a participar-hi, les dates d’inscripció, quines proves es duen a terme i els materials per a preparar-les.

Les inscripcions a les proves són del 2 al 28 de maig. Les proves d’accés consten de 2 blocs. El bloc A es divideix en tres proves, comunes per les dues especialitats, i el bloc B consta d’una sola prova específica segons l’especialitat. Cal aprovar el bloc A per fer les proves del  B. La nota final és la mitjana aritmètica de les qualificacions de les proves A i B (cal aprovar les dues).

Les tres proves del bloc A avaluen l’habilitat per dansar, els coneixements històrics, culturals i artístics de la dansa i l’habilitat de l’aspirant per improvisar i/o composar. Es duran a terme els dies 6, 5 i 7 de juny respectivament. La prova del bloc B es faran el 18 de juny. Els aspirants que superin el bloc A seran visitats per un equip mèdic que explorarà les seves condicions físiques.

Les persones que no disposin del títol de grau mitjà/professional de dansa i de fora de Catalunya hauran de passar unes altres proves els dies 5 i 9 de juny respectivament.

Podeu consultar tota la informació detallada de les proves a l’apartat proves d’accés del CSD. També trobareu un resum amb la informació destacada en aquest document (pdf).

D’altra banda, els dies 11 i 12 d’abril s’organitzen les portes obertes per tal de conèixer els estudis, amb la possibilitat de poder assistir a les classes que es facin de les dues especialitats. Per assistir a qualsevol de les dues sessions de portes obertes podeu contactar telefònicament al 93 227 39 08 (en horari de 9 a 14h, Sandra Parreu), o per correu electrònic:  parreums@institutdelteatre.cat .

Per més dubtes, podeu visitar el nostre stand al Saló de l’Ensenyament 2018 del 14 al 18 de març o bé escriure a Secretaria Acadèmica a sec_acad.it@institutdelteatre.cat


Compartir

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat