Logo Institut del Teatre

Protocol per a la prevenció, detecció i actuació davant l’assetjament

Comparteix

L’Institut del Teatre, planteja la seva formació en un entorn educatiu sempre respectuós i treballa pel foment d’una cultura del bon tracte a tota la comunitat educativa. 

Si com alumnat de l'IT, pateixes o tens coneixement d’un cas d'abús de poder, sexual i assetjament o, senzillament vols fer alguna consulta sobre el tema, pots contactar amb la Comissió de prevenció de l'assetjament. El contacte es mantindrà absolutament en l'anonimat i serà del tot confidencial (si ets una treballadora o treballador de l'IT, consulta aquest apartat de la intranet).


L'Institut del Teatre promou accions que faciliten les relacions de confiança i fomenten la igualtat de gènere i la no discriminació. L'IT compta amb el Decàleg de tolerància zero amb l'assetjament sexual i per raó de sexe a l’Institut del Teatre amb l’objectiu de visibilitzar el nostre compromís ferm per crear un espai de convivència segur i respectuós.

De la mateixa manera, per tal de facilitar l’abordatge i la intervenció en cas d’un possible abús de poder, sexual o assetjament, el 2018 l’IT va aprovar un Protocol, que permet prevenir, detectar i actuar davant les conductes que puguin comportar assetjament sexual i assetjament per raó de sexe, orientació sexual, i/o identitat de gènere en l’àmbit de l’alumnat

Abans d’activar aquest Protocol, davant la sospita d’un possible cas, es recomana posar-te en contacte amb la Comissió de prevenció de l'assetjament. T'informarem detalladament del que implica iniciar el protocol i t'assessorarem sobre els àmbits d’actuació que abasta el protocol actual. Qualsevol consulta que ens facis compta sempre amb una garantia total de confidencialitat. 

Si necessites activar el protocol sense un
contacte previ amb la Comissió d'Igualtat i Prevenció, cal emplenar la següent documentació:
— La instància oficial d’activació del Protocol adreçada a la Comissió.
— La sol·licitud d'intervenció de la Comissió dins d'un sobre tancat.

Cal presentar la documentació anterior al registre de l'Institut del Teatre.

Per a més informació, pots consultar un resum del «Protocol per a la prevenció, detecció i actuació de l’assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual i/o identitat de gènere» de l'Institut del Teatre.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x