Logo Institut del Teatre

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) del Conservatori Professional de Dansa/Escola integrada de Dansa i ESO/Batxillerat de l’Institut del Teatre és una associació independent que funciona gràcies a la dedicació dels seus socis i té com a sosteniment econòmic les seves quotes.

Els objectius de l’AFA són contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament fomentant el dret de les famílies a participar en la formació i educació dels seus fills/es, col·laborar amb la resta de la comunitat educativa, defensar els interessos dels alumnes i participar en el Consell Escolar del centre.

L’AFA té també com a prioritat aportar a la comunitat educativa les seves propostes, reflexions i activitats mitjançant el diàleg i la col·laboració amb l'Equip Educatiu del Centre.

L’AFA es va constituir I’any 1991 i es troba inscrita al Registre d’entitats jurídiques de la Generalitat de Catalunya. Es regeix, s’administra i es troba representada per la Junta Directiva, que es reuneix periòdicament i on hi poden col·laborar les mares i pares d’alumnes de l’Escola.

La Junta actual de l’AFA està formada per:

President
Xavi Carrió

Tresorera
Laia Franco

Secretari
Andreu Pons

Vocals
Lídia Lisbona


Contacte
L’AFA disposa d’una direcció de correu electrònic on podeu adreçar les vostres opinions i suggeriments o contactar-hi per a qualsevol qüestió

Correu electrònic: afa@institutdelteatre.cat

Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x