Logo Institut del Teatre

Alumnes i professors del CSD. Curs 2018-19

El CSD (Conservatori Superior de Dansa) és una escola pública, oberta a totes les opcions estètiques i estils que configuren el complex panorama artístic de la dansa actual. Al CSD s'imparteixen els Estudis Superiors de Dansa.

El CSD forma artistes creadors capaços d'actuar tant en el món de la coreografia com en el de la pedagogia. Els estudiants que han de sortir graduats del CSD són artistes creadors intel·ligents, cultes, amb un base tècnica sòlida, i un coneixement pràctic i ampli del repertori. Són alumnes que han treballat diferents opcions estètiques, que han incorporat els diferents recursos interpretatius per donar vida al moviment ballat; que tenen una àmplia base teòrica i cultural que els permet reflexionar sobre la seva pràctica i treballar en la creació coreogràfica, en el camp de la pedagogia o en el de la interpretació. Són estudiants capaços de crear el seu propi estil, d'inventar el seu propi ofici, de transformar les condicions de treball i de producció, d'intervenir en el seu entorn i ajudar a transformar el món de la dansa. 

L'escola posa a l'abast de l'estudiant el coneixement de totes les tècniques i poètiques del món de la dansa, del món teatral i de la resta d'arts escèniques, abandonant l'antiga separació entre les arts i apostant per la transversalitat artística del saber. Tot amb l'objectiu de formar professionals amb capacitat d'assumir un compromís ètic amb la seva tasca de creadors.

Durant la primera meitat del pla d'estudis (primer i segon curs) es potencia l'activitat conduïda per part dels docents, mentre que durant la segona part es potencia l'acció personal dedicada a l'elaboració de projectes artístics i docents i a la investigació.

Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x