Logo Institut del Teatre

CPD (Dansa clàssica | Contemporània | Espanyola)

Comparteix

Imatge web portes obertes

Anualment el Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) de l'Institut del Teatre organitza una jornada de portes obertes per a totes les persones interessades en cursar el Grau professional de Dansa. La jornada inclou una sessió informativa, una visita a les instal·lacions i una mostra dels treballs de l'alumnat. 

Cada any es fa una sessió adreçada a famílies i una altra adreçada a escoles de dansa.

  • Portes obertes per a famílies: dates del 2022 pendents
  • Portes obertes per a escoles de dansa: dates del 2022 pendents


Si us vau perdre les sessions del 2021, podeu veure la gravació del vídeo de la presentació virtual en aquest enllaç.

També podeu veure aquest vídeo on diferents alumnes expliquen com és l'activitat dins de l'escola i fan un recorregut per les instal·lacions i les classes.


El Conservatori Professional de Dansa
 

L'EESA/CPD atorga el títol de Graduat en Educació Secundària i el títol Professional de Dansa en l'especialitat cursada: Dansa clàssica, Dansa contemporània o Dansa espanyola. 

Creat l’any 2001, és el primer centre i un dels únics actualment de l’Estat espanyol amb els estudis integrats d’educació secundària i grau professional de dansa, en un mateix equipament. 

Des del curs 2017-18 també ofereix de manera integrada el Batxillerat d’Arts Escèniques pels alumnes del Grau Professional de Dansa, completant d’aquesta manera el currículum integrat de Dansa de 12 a 18 anys. 

L’ingrés a aquests estudis és per prova d’accés de Dansa, regulada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

Les proves es realitzen entre els mesos d’abril i maig, en dates pendents de publicació. Per a més informació podeu consultar l’apartat de les proves d’accés a l’EESA/CPD

Aquestes sessions són exclusives dels ensenyaments del Grau Professional de Dansa de l'EESA/CPD. Les sessions informatives dels ensenyaments del Títol Superior de Dansa o del Títol Superior en Art Dramàtic de l'Institut del Teatre tindran lloc segons el calendari que es publicarà properament en aquest web.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x