Logo Institut del Teatre

CSD (Coreografia i interpretació | Pedagogia de la dansa)

Comparteix

portes obertes CSD

Vols conèixer el Conservatori Superior de Dansa i els estudis que ofereix? Pots fer-ho a la sessió de portes obertes i a les classes preparatòries per a les proves d'accés que es duran a terme durant el març i abril de 2021, tot virtualment.

Atenent a l'actual situació de salut pública per fer front al COVID-19, el Conservatori Superior de Dansa (CSD) ofereix una sessió de portes obertes virtual el 24 de març de 2021 i també unes classes virtuals i gratuïtes del 13 al 16 d'abril de 2021 preparatòries per a les proves d'accés de les especialitats de Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa, les quals es faran en horaris de matí.

Les sessions virtuals en linía inclouran xerrades informatives, classes de dansa a càrrec de docents del Conservatori, així com col·loquis amb estudiants del CSD. Les persones interessades a participar tant a la jornada de portes obertes com a les classes preparatòries de les proves d'accés (en una única sessió, en més d'una o en totes), hauran d'inscriure's per formulari.

Podeu consultar el programa de les sessions en aquest pdf en català i en castellà

El CSD contactarà oportunament amb les persones inscrites per facilitar-los l'enllaç per accedir a cada sessió en línia.

 

Si us vau perdre la sessió de portes obertes virtual, podeu consultar aquest vídeo per conèixer el centre, les classes de dansa i tenir informació sobre l'experiència de formar-se a l'escola a partir del testimoni de dues alumnes.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x