Logo Institut del Teatre

CSD (Coreografia i interpretació | Pedagogia de la dansa)

Comparteix

Portes obertes CSD capçalera html

Vols conèixer el Conservatori Superior de Dansa i els estudis que ofereix? Pots fer-ho a les sessions de portes obertes i gratuïtes, on es duran a terme diverses classes preparatòries per a les proves d'accés.

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) ofereix la possibilitat de conèixer els seus estudis de Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa a futurs estudiants amb unes sessions pràctiques gratuïtes que es duran a terme entre el dijous 31 de març i el 2 d’abril de 2022.

Donada la situació sanitària, les dues primeres sessions, dijous i divendres, es duran a terme en format virtual. La sessió de dissabte, però, sí serà presencial. Les persones interessades poden apuntar-se a un, dos o als tres dies a través d’un formulari en línia.

Les sessions inclouran xerrades informatives, classes de dansa a càrrec de docents del Conservatori, així com col·loquis amb estudiants del CSD. 

Podeu consultar el programa de les sessions, amb els horaris, la temàtica i el professorat, en aquest pdf en català i en castellà

Per participar a les portes obertes o a les sessions cal inscriure's abans del 27 de març de 2022. Totes les sessions són gratuïtes. El CSD contactarà oportunament amb les persones inscrites per facilitar-los l'enllaç per accedir a cada sessió en línia.

 
Si us vau perdre la sessió de portes obertes virtual del 2021, podeu consultar aquest vídeo per conèixer el centre, les classes de dansa i tenir informació sobre l'experiència de formar-se a l'escola a partir del testimoni de dues alumnes.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x