Logo Institut del Teatre

Responsabilitat Social Corporativa

Comparteix

La dansa, element d'integració social

La Responsabilitat Social Corporativa és un dels valors corporatius propis de l’Institut del Teatre, en tant que el centre vetlla per la integració voluntària de les preocupacions socials, econòmiques i ambientals en les activitats de l'organització i en la seva relació amb grups d'interès.

Tenint en compte el plantejament de Responsabilitat Social Corporativa de la Diputació de Barcelona, entesa com la integració voluntària de les preocupacions socials, econòmiques i ambientals en les activitats de l'organització i en la seva relació amb els seus grups d'interès, l’Institut del Teatre integra en la seva genètica la inquietud vers els temes socials i el diàleg amb la comunitat. En aquest sentit, el Pla manifesta que per a aquesta institució, les arts escèniques són una eina que interpreta i transforma la realitat, d’aquí que el seu propòsit sigui formar artistes i tècnics compromesos èticament i estètica amb la societat i amb el seu temps.

Així, l’Institut del Teatre, de la mateixa manera que la Diputació de Barcelona, incorpora la responsabilitat social en l’estratègia organitzativa i procura que els valors de proximitat, transversalitat, transparència, sostenibilitat, i eficiència estiguin integrats en les seves accions. La responsabilitat social s’entén com una dimensió estratègica del model d’institució. Aquesta mirada ètica i social representa un compromís amb als valors corporatius alhora que suposa crear valor compartit, més enllà de la pròpia organització.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x