Logo Institut del Teatre

IT Impulsa disposa d'una extensa base de dades de festivals, fires, centres de formació i exhibició.

L'Institut del Teatre a través del seu programa d'impuls al nou talent IT Impulsa, i dins del Servei de graduats i graduades, posa a disposició un nou recurs amb el nom en clau "Pandora". "Pandora" és un base de dades de consulta en línia on s'hi emmagatzemen diferents tipus d'estructures culturals com poden ser festivals, fires, centres de formació i exhibició, etc. Aquesta informació pot ser consultada en línia i es poden extreure llistats per diferents criteris de manera que puguis anar creant la teva cartera de contactes per establir diferents estratègies de producció, exhibició, residència, etc.

Podràs accedir a aquest recurs totes aquelles persones graduades en una de les escoles superiors de l’Institut del Teatre (ESAD i CSD), a les escoles professionals (CPD i ESTAE), al projecte de professionalització IT dansa o a les persones que han cursat algun Màster o postgrau de l'Institut del Teatre que estiguin inscrites a IT impulsa (pots ampliar la informació sobre la inscripció consultant l'apartat Inscriure's a IT Impulsa).

Aquesta base de dades és viva i s'anirà actualitzant amb el temps. No només amb noves entrades que des de IT Impulsa anirem afegint, si no també amb els suggeriments que ens puguis anar fent a través de la pròpia aplicació.

"Pandora" es troba en fase BETA fins al mes d'agost de 2024, pel que t'agrairem que en cas de fer-ne ús, ens facis arribar tots els suggeriments que consideris, així com ens reportis els possibles errors que hi trobis en cas que n'hi hagi.

Esperem que t'agradi aquesta nova eina i sobretot que en puguis treure partit. Pots accedir a "Pandora" a través d'aquest enllaç.

Per a qualsevol consulta, pots posar-te en contacte amb IT Impulsa.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x