Logo Institut del Teatre

Les persones graduades de les escoles superiors de l’Institut del Teatre (ESAD i CSD), les escoles professionals (CPD i ESTAE) o el projecte de professionalització IT Dansa, poden beneficiar-se directament de la majoria de recursos que els hi ofereix el Servei de Graduats i Graduades d'IT Impulsa sense inscripció prèvia. Cal però tenir en compte certs matisos que expliquem tot seguit.

Si t'has graduat en qualsevol dels casos anteriors, a més de beneficiar-te sense inscripció del que t'ofereix els Recursos Transversals d'IT Impulsa, també podràs comptar amb tot allò que posa a la teva disposició el Servei de Graduats i Graduades (servei què, com el seu nom indica, s'activa de forma automàtica, exclusiva i específica un cop t’hagis graduat i el qual és totalment gratuït i no té límit en el temps).

Sempre que ho necessitis doncs, pots posar-te en contacte amb IT Impulsa per a sol·licitar qualsevol dels serveis als que tens dret com a persona graduada. Tot això, insistim, sense inscripció prèvia.

No obstant això, hi ha certs recursos i iniciatives que requereixen inevitablement que IT Impulsa es posi en contacte amb tu i t'enviï comunicacions com poden ser convocatòries (premis, beques, residències, etc.), notícies i informacions d'interès, ofertes laborals entre d'altres. Com en graduar-te, perds la teva adreça electrònica corporativa, el canal de comunicació haurà de ser una adreça de correu personal. Així doncs, per respecte a la teva privacitat segons ens marca la llei actual de protecció de dades, IT Impulsa no podrà posar-se en contacte amb tu a no ser que ens hagis donat el teu consentiment de forma expressa i voluntària per a tractar les teves dades i posar-nos en contacte amb tu mitjançant l'adreça que ens hagis proporcionat.

Així doncs, si has acabat els estudis a l'Institut del Teatre i vols rebre diferents comunicacions d'IT Impulsa, caldrà que t'inscriguis al servei i ens donis el teu consentiment per al tractament de dades de caràcter personal.

Si tens qualsevol dubte, escriu-nos i estarem encantats de resoldre’l.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x