Logo Institut del Teatre
Gloria Garcia s'incorpora com a estudiant en pràctiques a IT Dansa el setembre de 2019. El setembre del 2020 es converteix en ballarina titular. 
 
Quina edat tens? 17 anys

On has nascut? Vaig néixer a Barcelona i visc a Cornellà de Llobregat.
 
En quina o quines escoles de dansa t'has format? 
Vaig començar de molt petita a una escola de la meva ciutat fins que vaig començar els estudis a l'Oriol Martorell, una escola primària integrada amb dansa i música, i un cop acabats els 6 anys allà, he seguit durant 6 anys més al Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre.

Per què balles? 
Ballo perquè em fa feliç, perquè puc trobar-me a mi mateixa, puc expressar pensaments i emocions mitjançant el moviment i és com realment puc mostrar qui i com sóc.
 
Per què has escollit IT Dansa? 
He escollit IT Dansa perquè des de molt petita he seguit a la companyia i per mi és molt bon inici cap al món professional ja que tot i ser una companyia jove, et dona les eines necessàries per entendre que és el que el món de la dansa requereix. Alhora també ha estat la meva preferència ja que et dona un ventall ampli de repertori que fa que adquireixis diferents dinàmiques.
 
Quin és el teu somni (com a futur professional)? 
El meu gran somni és arribar a ballar en grans companyies de nom com la NDT, Batsheva Dance Company, Akram Khan entre d'altres i sobretot donar a veure la dansa a un públic més ampli i a fer possible que l'àmbit artístic estigui integrat a la societat.

Continguts relacionats

  • Gloria Garcia

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x