Logo Institut del Teatre

La Julia Razquin s'incorpora a IT Dansa el setembre de 2019.

Quina edat tens? 21 anys.

On has nascut? A Pamplona

En quina o quines escoles de dansa t'has format? 

Vaig començar a estudiar a una escola del meu barri i vaig seguir després a l'escola del govern de Navarra, a poc a poc em vaig enganxar a la dansa i com no hi ha cap conservatori a la meva ciutat, vaig anar amb 16 anys a Madrid, on vaig entrar al conservatori de Mariemma per acabar els meus estudis. Després he estat en el projecte de València Dancing Forward i a la companyia contemporània de Titoyaya Dansa.

Per què balles?
Perquè mai he necessitat saber per què ballo. Sempre ha nascut de dins, i la sensació que sempre m'ha acompanyat mentre ballo m'ha fet enganxar-me cada vegada més a la dansa, voler esprémer cada vegada més cada oportunitat d'expressar-me a través del moviment. M'ajuda a viure, m'agrada la sensació d'anar coneixent-me, ser conscient de la llibertat que té cada persona quan balla i l'esforç que comporta arribar fins aquí.

Per què has escollit IT Dansa?

Perquè és el lloc perfecte per conèixer com és la feina d'una companyia i continuar formant-me en la transició cap al món professional. A més, m'agrada molt el repertori que es treballa i la ciutat de Barcelona és increïble.

Quin és el teu somni (com a futur professional)?  

El meu somni és mantenir sempre la dansa prop de la meva vida, penso que té un poder terapèutic així que, encara que no tingui clar de quina forma, vull transmetre aquest regal que tots els ballarins experimentem. En acabar IT Dansa m'agradaria passar algun any en una companyia i seguir nodrint-me amb més coreògrafs i ballarins i a llarg termini espero poder apropar la dansa a altres persones, i que la gaudeixin.


Continguts relacionats

  • Julia Razquin IT Dansa

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x