Logo Institut del Teatre

La Laia Serra s'incorpora a IT Dansa com alumna de pràctiques el setembre de 2020 i com a ballarina titular el setembre del 2021. 

Quina edat tens? 17 anys.

On has nascut? A Granollers.

En quina o quines escoles de dansa t'has format?
Vaig començar a formar-me al Centre de dansa La Fàbrica i als 15 anys vaig accedir al quart curs del Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre, on m'he graduat.

Per què balles?
Ballar forma part de mi, del meu dia a dia. Bàsicament ara mateix no m'imagino una vida sense la dansa, em complementa, em fa sentir lliure, m'ajuda a desconectar i em fa molt feliç i gràcies a ella he viscut molts moments únics.

Per què has escollit IT Dansa?
Jo ja des d'un principi vaig decidir presentar-me a les proves per al Conservatori Professional de Danda amb una visió de futur a IT Dansa. M'agradaven molt les peces que tenien i l'estil de dansa. A més, l'any passat vaig poder gaudir d'algunes classes amb la companyia i va ser llavors quan ho vaig tenir més clar. L'ambient és molt agradable i es respira moltes ganes de treballar.

Quin és el teu somni (com a futur professional)?
Poder continuar gaudint del que em fa feliç, la dansa, tot i que tampoc tanco les portes a només ballar perquè hi ha altres coses relacionades amb l'art que m'atrauen, i estic oberta a provar-les.


Continguts relacionats

  • Laia Serra, ballarina d'IT Dansa

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x