Logo Institut del Teatre

Kora Leiva s'incorpora a IT Dansa el setembre de 2021.

Quina edat tens? 20 anys. 

On has nascut? Vaig néixer a València, encara que la meva primera infància la vaig passar vivint a l'Alpujarra granadina.

En quina o quines escoles de dansa has estudiat? A l'Estudi de Dansa Maria Carbonell (València) i després al Conservatori Professional de Dansa de València, on em vaig graduar en l'especialitat de dansa clàssica. 

Per què balles? 
Dins meu la dansa és sent molt viva; m'agrada perquè està plena de contrastos, perquè és sinònim de canvi, desenvolupament i creixement. Ballant em sento connectada, arrelada, i aprenc a estar en major escolta amb el cos que habito. A més a més, trobo que la dansa em permet compartir des de la vulnerabilitat i la honestedat amb una mateixa i amb l'espectador, creant un canal on la informació que passa és recíproca i es retroalimenta. La dansa és una manera molt especial de coexistència. 

Per què has escollit IT Dansa? 
Coneixia i seguia el treball de la companyia; tant el repertori com les persones amb qui treballem i la ciutat em semblen fascinants. Trobo que és un lloc que ofereix les eines i l'experiència que necessite en aquest moment, un lloc on puc sentir-me còmoda i que al mateix temps significa un repte a través del qual puc anar desenvolupant-me personal i professionalment. 

Quin és el teu somni (com a futur professional)?
En aquest moment sento que em queden moltes coses per descobrir dins d'aquesta professió. El meu somni avui és continuar per aquest camí, arribar a experimentar la dansa de la manera més versàtil  possible i descobrir la manera respectuosa d'anar més enllà dels límits del cos i de la ment; i tal vegada transmetre allò que estic aprenent a altres persones amb experiències i vides completament diferents. Deixe totes les portes obertes!


Continguts relacionats

  • Kora Leiva és ballarina d'IT Dansa des de setembre de 2021.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x