Logo Institut del Teatre

El projecte IT Teatre neix amb la voluntat de facilitar la inserció laboral dels graduats i graduades de l'Institut del Teatre.

Entès com a darrer pas pedagògic i primer contacte amb la realitat de la professió, IT Teatre es va posar en marxa el curs 2016-2017, per tal de proporcionar als graduats i graduades de totes les especialitats de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) l'oportunitat de participar en un procés creatiu i de producció complet.

Les persones que acabaran integrant l'equip artístic del projecte de cada temporada, se seleccionen amb una audició (prèvia inscripció) i reben un suport a mode de beca durant els mesos que duri el procés de creació. Aquest període d'aprenentatge i treball, culmina amb l'estrena i representació d'una peça escènica en un espai d’exhibició públic o privat del circuit professional.

Així, des de l’any 2018 fins a l’actualitat, els graduats de l’institut del Teatre han tingut la possibilitat de conèixer de primera mà els procediments creatius i posicionaments estètics de creadors com Carles Santos i Jordi Oriol (2017), Chokri ben Chikha (2018), Roger Bernat (2019), Marta Pazos (2020) i Fabrice Murgia (2021).

Els espectacles sorgits s’ha pogut veure representats en temporada al TNC, al Teatre Lliure, al Festival Temporada Alta (Teatre de Salt), al Grec Festival de Barcelona (CCCB), al Festival de Teatre Contemporani de Valladolid així com en programacions específiques a Vic, Terrassa, València, Santiago de Compostela, Rotterdam i Ghent.

IT Teatre vol ser un projecte innovador i de recerca, relacionat amb les tècniques i les estètiques més contemporànies que permetin als graduats i a les graduades un apropament pedagògic i professional a la realitat actual del sector.

Pots rebre més informació contactant amb IT Impulsa.

En aquest moment no hi ha informació vigent adscrita a aquesta categoria

Continguts relacionats

  • portada IT Teatre

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x