Logo Institut del Teatre

El projecte IT Teatre neix amb la voluntat de facilitar la inserció laboral dels graduats i graduades de l'Institut del Teatre.

Entès com a darrer pas pedagògic i primer contacte amb la realitat de la professió, IT Teatre es va posar en marxa el curs 2016-2017, per tal de proporcionar als graduats i graduades de totes les especialitats de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) l'oportunitat de participar en un procés creatiu i de producció complet.

Les persones que acabaran integrant l'equip artístic del projecte de cada temporada, se seleccionen amb una audició (prèvia inscripció) i reben un suport a mode de beca durant els mesos que duri el procés de creació. Aquest període d'aprenentatge i treball, culmina amb l'estrena i representació d'una peça escènica en un espai d’exhibició públic o privat del circuit professional.

IT Teatre vol ser un projecte innovador i de recerca, relacionat amb les tècniques i les estètiques més contemporànies que permetin als graduats i a les graduades un apropament pedagògic i professional a la realitat actual del sector.

Estigues pendent d'aquest apartat web on durant el primer semestre de 2021, trobaràs la informació i les bases per a la propera convocatòria.
Aquí a sota pots consultar la informació de l'edició anterior (2020) per si t'interessa, et pugui servir com a referència si vols presentar-te aquest any en curs.

Pots rebre més informació contactant amb IT Impulsa.

En aquest moment no hi ha informació vigent adscrita a aquesta categoria

Continguts relacionats

  • portada IT Teatre

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x