Logo Institut del Teatre

El Servei de graduats i graduades ofereix un espai per a la promoció personal i voluntària dels graduats i graduades de l’Institut del Teatre. 

Si ets una Empresa, Institució, Entitat cultural o un particular que t'interessa fer difusió d'una oferta laboral o algun altre tipus de convocatòria als graduats i graduades de l'Institut del Teatre, pots fer-ho omplint aquest formulari. Per a qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres.


El Catàleg professional de Graduats i Graduades de l'Institut del Teatre
 és un directori on s'inclouen els graduats i graduades de les escoles superiors i professionals de l'Institut del Teatre, classificades per especialitats. Es tracta d'un directori viu que es va actualitzant amb les aportacions dels propis graduats i graduades

Classificació per especialitats
— Els graduats i les graduades de l'Escola Superior d'Art Dramàtic figuren en les especialitats d'Interpretació, Direcció i dramatúrgia i Escenografia.
— Els graduats i les graduades del Conservatori Superior de Dansa es localitzen en les especialitats de Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa.
— Els graduats i graduades del Conservatori Professional de Dansa es classifiquen per les especialitats de Dansa clàssica, Contemporània i Espanyola. 

Veure Catàleg professional de graduats i graduades de l'Institut del Teatre

Catàleg professional de graduats i graduades de l'Institut del Teatre

Inscriure's al Catàleg professional

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x