Logo Institut del Teatre

foto-estae-web_destacats.jpg

Les persones formades a l’Institut del Teatre conformen tot un conjunt de perfils professionals de totes les edats i amb diferents nivells d'experiència els quals estan especialitzats en arts escèniques i comunicació en viu i preparats per a cobrir qualsevol repte que se’ls hi proposi.

Si ets una Empresa, Institució, Entitat cultural o un particular que t'interessa fer difusió d'una oferta laboral o algun altre tipus de convocatòria als graduats i graduades de l'Institut del Teatre, pots fer-ho omplint aquest formulari. Per a qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres.

L’Institut del Teatre a través del seu programa IT Impulsa, treballa per a difondre el valor i possibilitats que el capital humà format a les nostres escoles pot oferir a diversos àmbits i sectors professionals.

En parlar de "capital humà format a les nostres escoles", no s'ha d'entendre només com els perfils professionals de persones que tot just han acabat els estudis ja siguin de grau, de màster o de postgrau. Incloem qualsevol persona que s'ha format a l'institut del Teatre en qualsevol oferta formativa i en qualsevol moment de la història. Així doncs, estem parlant de perfils amb diferents graus d'experiència; la comunitat doncs empara un ventall ampli i conforma diverses especialitats, diferents graus d'experiència i diferents edats.

En aquest sentit, els perfils formats a l’Institut del Teatre estan capacitats per a crear, liderar, coordinar i/o formar part de projectes no només dins de l’àmbit de les Arts Escèniques i del món de l'espectacle (teatre, dansa, circ, opera, escriptura, concerts, etc.) sinó també dins de qualsevol àmbit professional vinculat a la comunicació en viu i a la transmissió de continguts, la interacció amb aquests i amb els espais i canals que els contenen.

Alguns exemples poden ser:
— Disseny de metodologies, activitats, accions i processos de relació amb continguts en museografia, exposicions, etc.
— Creació, disseny i gestió d’esdeveniments de qualsevol naturalesa.
— Ambientació d’espais de qualsevol tipus (il·luminació, sonorització, escenografia, decoració, etc.).
— Veus en off i/o doblatge.
— Disseny d’aparadors, estands, instal·lacions, intervencions, etc.
— Interpretació en cinema, televisió, publicitat, etc.
— Direcció d'art en cinema, televisió, publicitat, etc.
— Disseny i/o creació d'experiències sensorials immersives.
— Arquitectura efímera.
— Planimetries.
— Disseny d'esdeveniments per a presentacions de productes.
— Docència a qualsevol nivell i cicle formatiu (incloent estudis superiors i graus) relacionada amb els arts escèniques i territoris tangencials.
— Usabilitat espacial en qualsevol àmbit.
— Creació de relats (guió, generar textos de diferent naturalesa, etc.).
— Disseny d’activitats culturals i de lleure a nivell transversal (concerts, convencions, inauguracions, festes, etc.).
— Projectes d'acció social i comunitària.
— Projectes d'integració social.
— Projecte de relació amb públics.
— Creació d'activitats culturals.
— I un llarg etc.

Si ets una Empresa, Institució, Entitat cultural o un particular que t'interessa captar talent per algun projecte, contacta amb nosaltres i t'ajudarem a trobar els perfils més adequats pel que necessitis. T'oferirem assessorament i et facilitarem el contacte amb els professionals que t'interessin i s’adeqüin a les teves necessitats. 

Els perfils amb els que pots contactar a través d’IT Impulsa són professionals formats a les nostres escoles amb especialització en:
— Interpretació en teatre de text, físic, musical i visual (en viu i davant la càmera)
— Interpretació en dansa clàssica, espanyola i contemporània
— Direcció escènica i dramatúrgia
— Coreografia
— Escriptura
— Escenografia, il·luminació i disseny de personatge (vestuari i caracterització)
— Pedagogia de la dansa
— Luminotècnia
— Tècniques de so
— Maquinària escènica

Pots consultar les característiques dels perfils professionals i les seves competències generals i específiques que genera l'oferta formativa de l'Institut del Teatre.

Si t'interessa també pots explorar una petita mostra del Talent que t'ofereix la comunitat de graduats i graduades visitant el Directori de Talent.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si vols obtenir informació més personalitzada i orientada al que específicament necessites. T'ajudarem a trobar els millors professionals per aconseguir allò que busques.

Si ets graduat o graduada de l'Institut del Teatre i no t'has inscrit a IT Impulsa, pots fer-ho mitjançant aquest formulari.

 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x