Logo Institut del Teatre

A través del Tauler d'Ofertes Laborals IT Impulsa difon per correu electrònic de forma regular propostes de feina remunerada destinada als graduats i graduades que s’hagin inscrit al Servei.

El Tauler d’Ofertes Laborals recull exclusivament ofertes de feina remunerades i adreçades a professionals. Totes les ofertes laborals que es publiquen al Tauler estan relacionades de forma directa o indirecta amb les arts escèniques i recullen totes les edats i perfils.

Entre les ofertes laborals que es recullen hi ha cobertures per a llocs de treball específics, càstings, audicions, convocatòries de selecció de personal de l'administració pública, etc.

A banda del propi Tauler que de forma regular s'envia un cop per setmana a través del Butlletí IT Impulsa, també comptem amb les comunicacions anomenades "Info Flash", les quals tenen l'objectiu de comunicar informacions puntuals i específiques de diferent tipologia en els casos que no s’hagin pogut actualitzar a l’enviament setmanal del Tauler i sigui urgent fer-ne difusió.

Les ofertes publicades estan generades pel propi Institut del Teatre o són resultat de la recerca activa que l'equip d'IT impulsa fa en diverses plataformes o estan premogudes per altres organismes i entitats, que a través d'IT Impulsa volen difondre ofertes laborals pròpies.

Pots consultar més informació sobre aquest recurs consultant l'partat Sobre el Tauler d'Ofertes Laborals
I pots complementar la informació visitant la Política de Publicació d'Ofertes Laborals d'IT Impulsa.

Potser també t'interessa consultar la informació relacionada amb el Tauler de Convocatòries.

Si ets una Empresa, Institució, Entitat cultural o un particular que t'interessa fer difusió d'una oferta laboral o algun altre tipus de convocatòria als graduats i graduades de l'Institut del Teatre, pots fer-ho omplint aquest formulari. També et recomanem consultar l'apartat Talent IT. Per a qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres.

 

Si ets graduat o graduada de l'Institut del Teatre i no reps les informacions regulars del Servei per correu electrònic, com el Tauler d'Ofertes Laborals, pots donar-te d'alta mitjançant aquest formulari.

 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x