Logo Institut del Teatre

Consultoria, informació i assessorament

Comparteix

L'Institut del Teatre ofereix un servei de consultoria, informació i assessorament sobre tot tipus de qüestions relacionades amb l’ofici i l’àmbit de les arts escèniques. 

Aquest recurs està destinat a qualsevol persona que estigui cursant o hagi cursat qualsevol tipus d'estudi a l'Institut el Teatre.

Pots fer-nos consultes sobre qualsevol tema que t'interessi relacionat amb la professió i l'àmbit de les arts escèniques (estudis, producció i gestió, mercats, recerca, circuits, formació, contextos d’exhibició, fiscalitat, etc.). Depenent del tema que t'interessi tractar, et derivarem a la persona especialista idònia perquè tinguis el millor assessorament possible. Tot el capital humà de l'Institut del Teatre està a la teva disposició per a resoldre els teus dubtes.

El Servei també et pot ajudar a enllaçar amb estructures externes o amb altres eines, serveis i recursos transversals dels que disposa l’Institut del Teatre com poden ser màsters, postgraus, cursos especialitzats, etc.

Per a demanar una cita, pots posar-te en contacte amb IT Impulsa.

Si has realitzat alguna consulta amb el Servei, ens seria molt útil que col·laboréssis amb nosaltres omplint aquest Formulari:

Veure Formulari de qualitat de les consultes del Servei d'Assessorament d'IT Impulsa

Formulari de qualitat de les consultes del Servei d'Assessorament d'IT Impulsa

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x