Logo Institut del Teatre

IT Impulsa, porta a terme un programa de difusió de Convocatòries que de forma regular envia per correu electrònic als estudiants que actualment estan cursant qualsevol estudi en una de les escoles superiors de l’Institut del Teatre (ESAD i CSD), a les escoles professionals (CPD i ESTAE), a les persones graduades en algun dels casos anteriors o al projecte de professionalització IT dansa, així com a les persones que estiguin realitzant o hagin realitzat un Màster o un Postgrau a l'Institut del Teatre.

Per a rebre el Tauler de Convocatòries d'IT Impulsa cal que prèviament ens hagis donat el consentiment per a que puguem tractar les teves dades personals.

El Tauler de Convocatòries recull diverses informacions d'interès no enteses com a Ofertes Laborals (les Ofertes Laborals s'envien setmanalment mitjançant el Tauler d'Ofertes Laborals i estan reservades exclusivament a graduats i graduades de les escoles superiors, de les escoles professionals o d'IT Dansa).

Les informacions que inclou el Tauler de Convocatòries poden ser:
— Convocatòries de beques, premis, ajuts i subvencions o residències artístiques.
— Oferta formativa de diferent naturalesa com Màsters, cursos, postgraus, etc.

La informació difosa està relacionada directament amb l’Institut del Teatre o pot ser de terceres parts (Institucions, Entitats o Professionals autònoms) que volen aprofitar la plataforma de difusió que els hi ofereix IT Impulsa.

Pel que fa a les ofertes formatives i activitats de terceres parts, IT Impulsa només en fa difusió si està vinculada a descomptes per a les persones matriculades o graduades a l'Institut del Teatre. 

Durant la setmana, mitjançant les comunicacions anomenades "Info Flash", també es fa difusió d’informacions puntuals i específiques de diferent tipologia en els casos que no s’hagin pogut actualitzar a l’enviament setmanal del Tauler i sigui urgent fer-ne difusió.

Pots consultar més informació sobre aquest recurs consultant l'apartat Sobre el Tauler de Convocatòries

Si ets una persona matriculada o graduada a l'Institut del Teatre i no reps les informacions regulars d'IT Impulsa per correu electrònic, pots donar-te d'alta mitjançant aquest formulari.

 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x