Logo Institut del Teatre

IT Impulsa, porta a terme un programa de difusió de Convocatòries que de forma regular envia per correu electrònic.

El servei està destinat a l'alumnat que actualment està cursant qualsevol estudi en una de les escoles superiors de l’Institut del Teatre (ESAD i CSD), a les escoles professionals (CPD i ESTAE), al projecte de professionalització IT Dansa, a les persones graduades en algun dels casos anteriors, així com a les persones que estiguin realitzant o hagin realitzat un Màster o un Postgrau a l'Institut del Teatre.

Per a rebre el Tauler de Convocatòries d'IT Impulsa cal que prèviament ens hagis donat el consentiment per a que puguem tractar les teves dades personals.

El Tauler de Convocatòries recull diverses informacions d'interès no enteses com a Ofertes Laborals (les Ofertes Laborals s'envien setmanalment mitjançant el Tauler d'Ofertes Laborals i estan reservades exclusivament a graduats i graduades de les escoles superiors, de les escoles professionals o d'IT Dansa).

Les informacions que inclou el Tauler de Convocatòries poden ser:
— Convocatòries de beques, premis, ajuts i subvencions o residències artístiques.
— Oferta formativa de diferent naturalesa com Màsters, cursos, postgraus, etc.

La informació difosa està relacionada directament amb l’Institut del Teatre o pot ser de terceres parts (Institucions, Entitats o Professionals autònoms) que volen aprofitar la plataforma de difusió que els hi ofereix IT Impulsa.

Pel que fa a les ofertes formatives i activitats de terceres parts, IT Impulsa només en fa difusió si està vinculada a descomptes per a les persones matriculades o graduades a l'Institut del Teatre. 

Durant la setmana, mitjançant les comunicacions anomenades "Info Flash", també es fa difusió d’informacions puntuals i específiques de diferent tipologia en els casos que no s’hagin pogut actualitzar a l’enviament setmanal del Tauler i sigui urgent fer-ne difusió.

Pots consultar més informació sobre aquest recurs consultant l'apartat Sobre el Tauler de Convocatòries

Si ets una persona matriculada o graduada a l'Institut del Teatre i no reps les informacions regulars d'IT Impulsa per correu electrònic, pots donar-te d'alta mitjançant aquest formulari.

 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x