Logo Institut del Teatre

ESAD. Zúbel Arana i Núria Dalmau: "SET"

Comparteix

Del 1 de febrer de 2023 al 2 de febrer de 2023


Treball final d'interpretació de Zúbel Arana i Núria Dalmau. 

Francis Bacon pinta caps i rostres, la relació animalitat-humanitat, una zona indiscernible en tant que carn humana i carn animal; amb ell, el rostre ha perdut la forma per conseqüència de traços, crits i esperits. 

A "La mort de Francis Bacon" de Max Porter, l'autor descriu els últims dies del pintor a través de caòtiques paraules. Un text que es transforma des de la materialitat de la tecnologia en contrast amb el fet més humà, manifestant-se en unes veus en conflicte que ja no saben on situar-se.

SET és un bombardeig sonor, físic i emocional de vida i mort. Set quadres, set diferències, set dies, set capítols, set moments que componen un anarxiu, un diàleg, un soliloqui... el deliri que, en el moment de la revisió de tot el que ha succeït, es converteix en pre-crit.

SET és un intent de teatre que sona: s'endinsa, amb les paraules, en la lluita del pensament que confronta l'oída amb la veu pintada per a la creació d'un moment. No es pot comprendre SET; si es pogués, es comprendria també la manera en com s'actuarà. Però això sempre és imprevist per a qui ho escolta: la manifestació
sonora d'una vida i l'acte artístic d'una veu no es poden comprendre mai, millor acceptar el misteri anàrquic de tota una existència.

Autor: Max Porter

Traducció: Milo J. Krmpotić

Adaptació: Zúbel Arana Bernal i Núria Dalmau Claret

Direcció: Zúbel Arana Bernal i Núria Dalmau Claret

Ajudant de direcció: Uri Guillem

Intèrprets:
Zúbel Arana Bernal
Núria Dalmau Claret

Vestuari:  Allegra Abril

Tutor: Moreno Bernardi

Agraïments:
En primer lloc, agraïm molt especialment a Moreno Bernardi, a Lo Spazio i a tots els residents d’aquest. També volem agraïr la disposició i col·laboració d’Allegra Abril i Uri Guillem. 

I no menys important, agraïr a tothom que ha contribuit a fer feina d’arxiu sobre Val del Omar i Francis Bacon, sense això no podríem haver arribat on hem arribat.


Horari
17h


Preu
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia (aforament limitat)
Per reservar plaça cal escriure un correu a lospazio@lospazio.es indicant nom i cognoms i dia. Les reserves seran per ordre de petició i es confirmaran per correu.


Ubicació

Lo Spazio


Adreça
C/ Balmes, 171
Barcelona


Continguts relacionats

  • SET, TF de Zubel Arana i Núria Dalmau

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x