Logo Institut del Teatre

Premi IT Acció Social i Comunitària de l’Institut del Teatre

Comparteix

L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona convoca anualment el Premi IT Acció Social i Comunitària.

[Bases, terminis, models i informació general sobre la presentació de sol·licituds]

NOVETATS 2024:

  • S'obre la convocatòria a 10 promocions, cursos 2014-15 a 2023-24.
  • Es possible accedir a la convocatòria amb el Certificat d'assoliment de crèdits, no és necessari tenir en possessió el títol de graduació. No obstant això, en cas d'empat prevaldrà tenir en possessió el títol de graduació.


La finalitat d’aquest Premi és donar suport i potenciar la inserció professional dels graduats i graduades de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), del Conservatori Superior de Dansa (CSD), del Conservatori Professional de Dansa (CPD) (sempre i quan sigui major d’edat) i/o titulats i titulades del Postgrau d’arts escèniques i acció social i/o del Postgrau d’arts escèniques i educació de I'lnstitut del Teatre, donant suport i impulsant l'articulació d’un projecte on interaccionin les arts escèniques i l'acció social i comunitària.

Aquest premi hauria de possibilitar la creació, producció i exhibició del resultat artístic dels processos comunitaris en qualsevol dels formats de les arts en viu i en qualsevol dels contextos professionals de producció i difusió de la cultura.

El projecte ha de respondre a les necessitats socioculturals dels col·lectius, entitats i/o persones que hi participen i es valorarà positivament que es realitzi amb vocació de continuïtat i permanència en el temps. La proposta ha de respectar els principis ètics de la co-creació, la co-autoria i la participació des de la perspectiva dels drets culturals, la no discriminació per raons de gènere, origen, religió, llengua, nacionalitat, salut, discapacitat o situació socioeconòmica, entre d’altres, i es tindrà en compte que es respectin els temps lents i porosos dels processos i que l'ètica de les cures sigui transversal i constitutiva del fet artístic.

El premi està dotat amb TRENTA MIL EUROS (30.000,00€), que s'hauran de destinar a la creació, producció i exhibició d’una proposta escènica d’una durada no inferior a 45 minuts que pugui ser presentada en qualsevol del contextos professionals de producció i difusió de la cultura.

Aquí a sota trobaràs tota la informació tècnica sobre l'estat actual de la convocatòria d'IT Teatre. Pots rebre més informació contactant amb IT Impulsa.


INFORMÀCIÓ BÀSICA DE LA CONVOCATÒRIA 2024 (resta d'informació consultant les Bases):

  • Període d'inscripcions: del 25/06/24 al 08/07/24 (ambdós inclosos)
  • Inscripcions: a la Seu electrònica de l'Institut del Teatre [Pendent de publicació] (per altres opcions, llegiu les bases)


Molt important: Per tramitar la sol·licitud és imprescindible tenir certificat electrònic. Si resideixes fora de l'Estat espanyol, la tramitació pot requerir d'alguns dies, prioritza'n l'obtenció.

INFORMACIÓ TÈCNICA I ADMINISTRATIVA (bases, anunci BOPB, formulari de sol·licitud, etc.) [Informació de l'edició anterior al final de la pàgina]:

 

INFORMACIÓ DE L'EDICIÓ ANTERIOR (2023):


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x