Logo Institut del Teatre

Beques per a la Formació i el Perfeccionament

Comparteix

L'Institut del Teatre concedeix anualment dues beques destinades a la formació i el perfeccionament.

[Bases, terminis, models i informació general sobre la presentació de sol·licituds]

Poden aspirar a les Beques de Formació i Perfeccionament de l'Institut del Teatre les persones graduades de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) i del Conservatori Superior de Dansa (CSD).

La finalitat d'aquestes beques és el perfeccionament formatiu dels/de les graduats/des de l'lnstitut del Teatre. La beca sufragarà la despesa d'una part dels projectes relacionada amb tots els àmbits de les arts escèniques que pretenguin realitzar els/les graduats/des de l'lnstitut del Teatre, incloent les despeses de matrícula i allotjament en els casos de projectes que tinguin lloc fora de Catalunya.

L'lnstitut del concedirà un màxim de dos beques per un import màxim de 3.750,00 € cadascuna. Les accions formatives proposades no poden haver començat amb anterioritat a la data de termini de presentació de sol·licituds.

Aquestes beques s'emmarquen dins les accions de l'Institut del Teatre per facilitar el perfeccionament professional i la inserció laboral dels/de les graduats/des de les seves escoles superiors.

Aquí a sota trobaràs tota la informació tècnica sobre l'estat actual de la convocatòria de les Beques de Formació i Perfeccionament de l'Institut del Teatre. Pots rebre més informació contactant amb IT Impulsa

 


INFORMÀCIÓ BÀSICA (resta d'informació consultant les Bases):


INFORMACIÓ TÈCNICA I ADMINISTRATIVA (bases, anunci BOPB, formulari de sol·licitud, etc.):


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x