Logo Institut del Teatre

Premi Adrià Gual de l'Institut del Teatre

Comparteix

L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona convoca anualment Premi Adrià Gual amb l'objectiu de potenciar el treball dels/de les joves creadors/es i intèrprets, oferint-los un ajut a la producció i a l'exhibició per tal de donar-los a conèixer i facilitar així la seva inserció laboral.

[Bases, terminis, models i informació general sobre la presentació de sol·licituds]

La finalitat d’aquest Premi és donar suport a nou talent i potenciar la inserció professional dels graduats i graduades de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre, impulsant la producció i exhibició d’un projecte escènic professional d’arts escèniques en viu.

El premi Adrià Gual de l’Institut del Teatre està dotat amb TRENTA MIL EUROS (30.000,00€) que s'hauran de destinar a crear una peça escènica d’una durada no inferior a 45 minuts la qual es programarà al Grec Festival de Barcelona.

La concessió d'aquest Premi s'emmarca dins de les accions de I'lnstitut del Teatre per tal de potenciar la inserció professional dels graduats i de les graduades de les escoles superiors de l'lnstitut del Teatre. 

Aquí a sota trobaràs tota la informació tècnica sobre l'estat actual de la convocatòria del Premi Adrià Gual. Pots rebre més informació contactant amb IT Impulsa.


INFORMÀCIÓ BÀSICA DE LA CONVOCATÒRIA 2023 (resta d'informació consultant les Bases):

  • Termini d'inscripcions: l'inici del termini serà de 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació al BOPB. Estigues pendent d'aquest espai web on es penjarà l'anunci del BOPB. També farem una Info Flash per IT Impulsa.
  • Inscripcions: un cop s'obri el termini (es publicarà la data en aquest apartat web), podràs inscriure't a través de la Seu electrònica de l'Institut del Teatre.


INFORMACIÓ TÈCNICA I ADMINISTRATIVA (bases, anunci BOPB, formulari de sol·licitud, etc.):


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x