Logo Institut del Teatre

Adjudicacions de mobilitat internacional per a estudiants de l'Institut del Teatre

Comparteix

A continuació trobareu informació relativa a les adjudicacions corresponents al curs 2023-2024 per a estudiants de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) i del Conservatori Superior de Dansa (CSD) pel programa Erasmus+. 

 

Els interessats poden presentar al·legacions a les adjudicacions provisionals, per mitjà d’un escrit a l'adreça erasmus@institutdelteatre.cat, en el termini de 10 dies comptadors des de l’endemà de la data en què es publiqui. Les al·legacions presentades s’han de resoldre en el termini de 30 dies a comptar de la data en què es presentin.

Aclariments sobre les adjudicacions dels centres

  • Un cop publicat el llistat definitiu de les adjudicacions, la Coordinadora Erasmus enviarà les nominacions als centres adjudicats i convocarà als seleccionats a una reunió informativa.
  • Que un alumne tingui un centre adjudicat no vol dir que estigui acceptat al centre, vol dir que l’alumne pot enviar la sol·licitud per ser alumne Erasmus al centre en qüestió, tot seguint les instruccions marcades pel centre de destí. Després de rebre totes les sol·licituds (més o menys en el termini d'un mes) els centres fan una selecció dels estudiants que volen acceptar d’Erasmus.
  • L’alumne és responsable d’enviar la sol·licitud/s als centres adjudicats, per tant ha d’estar atent al termini per enviar la sol·licitud i a tota la documentació requerida. La majoria de centres tenen un apartat dedicat als Erasmus en la seva web, sovint amb la informació necessària sobre el procés a seguir per enviar les sol·licituds.

 

 

 

 

 

Barcelona, 23 de febrer de 2023


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x