Logo Institut del Teatre

juliaboncamgmailcom.jpg

web.png blog.png youtube.png instagram.png imdb.png plataformapersonal1.png

juliaboncam@gmail.com
657493223


Especialitat
- Interpretació en Art Dramàtic (Especialista en Teatre de Text)
- Interpretació en Art Dramàtic (Especialista en Teatre Musical)


Bio
Actriu, cantant, ballarina i violoncelista.
Graduada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre. Graduada en Violoncel i piano al Conservatori de música de Granollers.

Formada en classes de cant amb diferents professionals de la veu, i classes de dansa clàssica, jazz, contemporani i hip-hop a Som-hi dansa i claqué amb Maria Bossy.

Alguns dels seus projectes teatrals han estat: Pegados (Alicia Serrat i Enric Cambray); La Jaula de las Locas (Angel Llàcer); RENT (Daniel Anglès); El Petit Príncep (Àngel Llàcer, Manu Guix); Bodas de Sangre (Oriol Broggi; La Perla 29); Terapia de Mierda (Marta Buchaca); Blackbird (Laia Bohigas); Aladdin #Thepopmusical (Dani Cherta, La Roda Prod.), Alícia al país de meravelles (Jordi Andújar i Marta Buchaca); Els Fantàstics i Geronimo Stilton (Manu Guix); Bolxevics (Júlia Barceló); Carroussel (Carla Torres); La rebel·lia possible (José Sánchez Orosa); Ningú et va dir que fos fàcil (Gerard Nicasi); Pippi Langstrump (Cia. Lazzigags); Generació de Merda (Xavi Morató, Gerard Sesé); Jesucrist Superstar (Laia Baraldés); Romeu i Julieta (Christian Atanasiu) on va rebre el Premi a Millor Actriu del Festival GATS de Pekin. I en altres projectes com el grup SP3 (en el que debuta professionalment amb 12 anys).
També l’heu pogut veure en projectes audiovisuals com: DRAMA; El día de mañana; Arrels; Bohèmia; Cervantes contra Lope; Fassman i Get Lost Together


Data de la darrera actualització del perfil: 22/02/2021


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x