Logo Institut del Teatre

Simulacre de proves d'accés

Comparteix

El simulacre vol ajudar i orientar els alumnes i els seus mestres sobre el nivell dels ballarins, així com sobre l'especialitat que els interessa, però en cap cas tenen valor com a prova d’accés

Simulacre proves accés_capçalera

El Conservatori Professional de Dansa organitza un simulacre de proves d'accés per les persones que es preparen per les proves d’accés per al curs 2022-2023 el proper dissabte 5 de març de 2022. Inscripcions obertes a través de formulari. 

En aquesta edició, la participació està restringida:

  • Aspirants que s’estan preparant per presentar-se a les proves d’accés de 1r curs de cada especialitat: Dansa Clàssica, Dansa Contemporània o Dansa Espanyola (només podran fer un simulacre d’especialitat) 
  • Aspirants que s’estan preparant per presentar-se a les proves d’accés de 2n o 3r curs de cada especialitat (només podran fer un simulacre d’especialitat i indicar a quin curs volen optar a les PPAA)


Degut a la situació sanitària, el nombre de participants a cada grup està limitat a 20 alumnes, per tant l’ordre d’inscripció serà prioritari.

Rebreu confirmació de plaça per realitzar l’activitat des del correu del Dansa en Xarxa.

!!! Aquests simulacres no tenen cap valor oficial !!! L’objectiu és oferir un assessorament a través de les indicacions i comentaris que faran els docents observadors del Conservatori Professional de
Dansa. 
El retorn  es farà telefònicament a les persones de contacte que figurin al formulari (pestanya: nom i telèfon per fer el retorn) durant les setmanes següents a la realització dels simulacres.

Inscripcions: de l'11 de febrer de 2022 a l'1 de març de 2022 (ambdós inclosos) a través de formulari. 

Instruccions per a emplenar el formulari:

  • El formulari pot emplenar-lo l’escola o la família de l’alumne/a.
  • Les escoles o famílies que presentin a més d’un/a alumne/a, podran fer-ho en el mateix formulari.

 
Podeu fer la inscripció en aquest formulari 

Els simulacres es duran a terme seguint la normativa de prevenció de Covid-19. És imprescindible seguir totes les instruccions que trobareu en clicar al formulari d’inscripció. L’entrada a l’edifici estarà restringida només als aspirants inscrits.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x