Logo Institut del Teatre

Festival FIT

Comparteix

L’ESAD organitza biennalment el Festival Internacional d’Escoles de Teatre, que aplega alumnes i professors de centres d'ensenyament d'art dramàtic d'àmbit internacional

Festival FIT

El Festival Internacional d'Escoles de Teatre (FIT) situa l’Institut del Teatre en l’epicentre de la reflexió teòrica i pràctica de les arts escèniques en l’àmbit internacional. 

És un punt de trobada per compartir experiències entre centres que són referents dels ensenyaments en art dramàtic, i alhora promou la creació d’una xarxa d’intercanvi cultural a través de representacions, tallers i col·loquis. 

Durant cinc dies, l’Institut del Teatre acull un intens programa d’activitats per conèixer com es viu i s’experimenta al voltant del fet teatral en les escoles dels països convidats. A través de workshops, col·loquis, pràctiques i representacions dels estudiants es fomenta l’intercanvi de punts de vista amb l’objectiu d’enriquir l’aprenentatge i avançar en la creació i la recerca aplicades a la docència escènica. En total, al FIT es troben més d’un centenar d’alumnes i professors, dels quals més d’una quarantena provenen de les escoles convidades.

En la segona edició, celebrada al desembre de 2018, van assistir-hi representants de la Royal Central School of Speech and Drama de Londres, l’ATD-Academy of Theatre and Dance d’Amsterdam, l’Ernst Busch Academy of Dramatic Art de Berlín i l’ENAT-Escuela Nacional de Arte Teatral de Mèxic.

Més informació sobre el FIT 2018.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x