Logo Institut del Teatre

PRAEC

Comparteix

El Projecte de Recerca de les Arts Escèniques Catalanes (PRAEC) té per objectiu rellegir el patrimoni dramatúrgic així com estudiar la pràctica escènica en tots els seus gèneres i manifestacions.

El PRAEC neix a partir de dos grans projectes: la Història de les arts escèniques catalanes, i l’Enciclopèdia de les Arts Escèniques Catalanes. Més tard se sumen el Repertori Teatral Català i la Base de dades de dramatúrgia catalana contemporània, en un impuls decidit de promoció de la recerca i difusió del coneixement en l’àmbit de les arts escèniques catalanes.

Desenvolupat per l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la Xarxa Vives d'Universitats i l'Institut d'Estudis Catalans el PRAEC sorgeix en el marc de les activitats commemoratives del Centenari de l'Institut del Teatre (2013-2014). 

Les universitats directament implicades en el PRAEC són les següents: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Rovira i Virgili, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat de València, Universitat Jaume I, Universitat d’Alacant, Universitat de les Illes Balears, Universitat de Perpinyà Via Domitia.


RECURSOS QUE OFEREIX EL PRAEC

Veure Enciclopèdia de les Arts Escèniques Catalanes (EAEC)

Enciclopèdia de les Arts Escèniques Catalanes (EAEC)

Veure Repertori Teatral Català (RTC)

Repertori Teatral Català (RTC)

Veure Història de les arts escèniques catalanes (HAEC)

Història de les arts escèniques catalanes (HAEC)

Veure Base de Dades de Dramatúrgia Catalana Contemporània (DCC)

Base de Dades de Dramatúrgia Catalana Contemporània (DCC)

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x