Logo Institut del Teatre

Jornades Scanner

Comparteix

Scanner és un espai de debat i reflexió al voltant de la recerca i la investigació en les arts escèniques 

SoniaGomez-Natural2-scanner2018.jpg

Fins al 2017, l'Scanner se celebrava biennalment i és a partir de 2018 que l'Àrea de Recerca i Innovació de l’Institut del Teatre vol continuar la tasca d’organització amb la voluntat de dirigir aquest esdeveniment cap a un projecte instaurat de forma permanent al llarg de l’any el qual permeti aprofundir de forma continuada ens els objectius establerts. 

En les anteriors edicions de l’Scanner, es va anar traçant un full de ruta per definir acuradament la pràctica com a recerca en el camp de les arts en viu i veure com aquesta es podia incorporar a les diverses activitats i àrees de l’Institut del Teatre. D’aquell debat va sorgir la consciència que la recerca pot nodrir i impulsar la creació artística en el camp de les arts en viu.

Les jornades Scanner del 2018, sota el títol «La recerca aplicada a la pràctica escènica. Nous paisatges per descobrir», es van orientar a la construció d'un mapa de les principals problemàtiques i estratègies actuals en la relació entre la recerca en arts en viu i la creació artística contemporània aplicada a la pràctica escènica (text de presentació de l'Scanner 2018 aquí i programa de l'esdeveniment aquí).

Les del 2018, van ser unes jornades en les que es van poder respondre a algunes preguntes molt útils de cara a orientar-nos en un full de ruta possible sobre com instaurar la recerca a l'Institut del Teatre. Es van enregistrar totes les converses i estan penjades a la web per tal que tothom qui vulgui les pugui consultar. 

Podeu consultar les edicions anteriors de l'Scanner a https://sites.google.com/institutdelteatre.cat/scanner/

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x