Logo Institut del Teatre

Recerca

Comparteix

L'Institut del Teatre vol impulsar la recerca i la innovació de forma específica i transversal. En aquest sentit, l'Àrea de Recerca i Innovació neix amb la voluntat de promoure i participar en una docència enriquida per la recerca, les seves metodologies, resultats i processos.

L'Àrea de Recerca i Innovació pretén unir la investigació intel·lectual i pràctica de les arts en viu amb les pràctiques professionals i innovacions d'àmbits diversos.

Aquesta tasca es porta a terme fomentant l'experiment, la innovació, la investigació crítica i el diàleg entre les activitats teòriques i docents i la pràctica professional contemporània. Té com a objectius específics dur a terme i ampliar les formes de presentació i la difusió d'investigacions de la més alta qualitat dins dels contextos acadèmics i professionals de les arts en viu, així com investigar la rellevància i influència d'aquestes en la societat contemporània. Tots aquests objectius es desenvolupen afavorint que la comunitat investigadora estigui compromesa amb la transferència de coneixement i amb l'emprenedoria social.

Per més informació podeu consultar el document "La pràctica com a recerca en les arts" sorgit del Scanner celebrat al 2016.


Presentar un projecte de recerca i Innovació

Qualsevol persona interessada en realitzar un projecte de recerca i innovació pot presentar la seva proposta enviant un correu electrònic a recerca@institutdelteatre.catEn el missatge cal expressar la sol·licitud formal de presentació i a ser possible adjuntar el preprojecte de la proposta o si més no, una breu explicació dels objectius a assolir.

Un cop rebuda la sol·licitud, es fa la revisió del projecte i s'informa sobre les següents passes a seguir i els terminis per saber si la proposta ha estat admesa.


Responsable de l'Àrea de Recerca i Innovació

Dra. Susana Egea Ruiz

Contactar amb l'Àrea de Recerca i Innovació

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x