Logo Institut del Teatre

Recerca

Comparteix

L'Institut del Teatre vol impulsar la recerca i la innovació de forma específica i transversal. En aquest sentit, l'Àrea de Recerca i Innovació neix amb la voluntat de promoure i participar en una docència enriquida per la recerca, les seves metodologies, resultats i processos.

L'Àrea de Recerca i Innovació pretén unir la investigació intel·lectual i pràctica de les arts en viu amb les pràctiques professionals i innovacions d'àmbits diversos.

Aquesta tasca es porta a terme fomentant l'experiment, la innovació, la investigació crítica i el diàleg entre les activitats teòriques i docents i la pràctica professional contemporània. Té com a objectius específics dur a terme i ampliar les formes de presentació i la difusió d'investigacions de la més alta qualitat dins dels contextos acadèmics i professionals de les arts en viu, així com investigar la rellevància i influència d'aquestes en la societat contemporània. Tots aquests objectius es desenvolupen afavorint que la comunitat investigadora estigui compromesa amb la transferència de coneixement i amb l'emprenedoria social.

Per més informació podeu consultar el document "La pràctica com a recerca en les arts" sorgit de l’últim Scanner celebrat al 2016.


Presentar un projecte de recerca i Innovació

Qualsevol persona interessada en realitzar un projecte de recerca i innovació pot presentar la seva proposta enviant un correu electrònic a recerca@institutdelteatre.catEn el missatge cal expressar la sol·licitud formal de presentació i a ser possible adjuntar el preprojecte de la proposta o si més no, una breu explicació dels objectius a assolir.

Un cop rebuda la sol·licitud, es fa la revisió del projecte i s'informa sobre les següents passes a seguir i els terminis per saber si la proposta ha estat admesa.


Responsable de l'Àrea de Recerca i Innovació

En procés de selecció.
Degut a que la Sílvia Ferrando, l'anterior responsable de l'Àrea de Recerca, recentment ha estat anomenada Directora General de l'Institut el Teatre, s'està treballant en qui ha de ser la persona que l'ha de substituir.

Contactar amb l'Àrea de Recerca i Innovació

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x