Logo Institut del Teatre

CPD (Dansa clàssica | Contemporània | Espanyola)

Comparteix

Imatge web portes obertes

Anualment el Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) de l'Institut del Teatre organitza una jornada de portes obertes per a totes les persones interessades en cursar el Grau professional de Dansa. La jornada inclou una sessió informativa, una visita a les instal·lacions i una mostra dels treballs de l'alumnat. 

En el curs 2024-2025 el CPD té previst realitzar les portes obertes coincidint amb les sessions de Dansa en Xarxa.

Portes obertes: 

  • 23 de febrer de 2024, 17 h: enllaç per inscriure's  PLACES TANCADES
  • 24 de febrer de 2024, 10.30 h: enllaç per inscriure's  PLACES TANCADES


S'organitzaran circuits amb un número de persones limitat que hauran de registrar-se a través d'un formulari amb un termini d'inscripció fins al 14 de febrer.


Si us vau perdre les portes obertes,
podeu veure:


El Conservatori Professional de Dansa
 

L'EESA/CPD atorga el títol de Graduat en Educació Secundària i el títol Professional de Dansa en l'especialitat cursada: Dansa clàssica, Dansa contemporània o Dansa espanyola. 

Creat l’any 2001, és el primer centre i un dels únics actualment de l’Estat espanyol amb els estudis integrats d’educació secundària i grau professional de dansa, en un mateix equipament. 

Des del curs 2017-18 també ofereix de manera integrada el Batxillerat d’Arts Escèniques pels alumnes del Grau Professional de Dansa, completant d’aquesta manera el currículum integrat de Dansa de 12 a 18 anys. 

L’ingrés a aquests estudis és per prova d’accés de Dansa, regulada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

Les proves es realitzen entre els mesos d’abril i maig, en dates pendents de publicació. Per a més informació podeu consultar l’apartat de les proves d’accés a l’EESA/CPD

Aquestes sessions són exclusives dels ensenyaments del Grau Professional de Dansa de l'EESA/CPD. Les sessions informatives dels ensenyaments del Títol Superior de Dansa o del Títol Superior en Art Dramàtic de l'Institut del Teatre tindran lloc segons el calendari que es publicarà properament en aquest web.

Continguts relacionats

  • Vídeo presentació CPD

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x