Logo Institut del Teatre

El MAE ofereix quatre noves exposicions itinerants en préstec

Comparteix

11.1.2023

Les quatre exposicions estaran disponibles a partir de febrer de 2023

El Museu de les Arts Escèniques (MAE) de l’Institut del Teatre incorpora a partir de febrer quatre noves exposicions itinerants al catàleg de préstec que posa a disposició d’administracions, entitats, biblioteques o altres equipaments.

Es tracta d’exposicions de petit format i fàcil muntatge que s’ofereixen amb caràcter gratuït, sempre i quan se’n faci un ús sense ànim de lucre i s’instal·lin en espais oberts al públic.

Dues de les noves exposicions itinerants del MAE estan dedicades al reconeixement de la tasca professional de dos personatges: d’una banda, l’exposició «Josep M. Benet i Jornet. Descripció d’un paisatge», repassa la trajectòria del dramaturg i guionista Josep Maria Benet i Jornet, i de l’altra, l’exposició «Josep Aznar. Un espectador privilegiat. 40 anys de dansa», ofereix una retrospectiva de la dansa a Catalunya a partir de l’arxiu de qui està considerat com un dels fotògrafs de dansa més importants del país.

Una altra de les exposicions en préstec està centrada en el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre i els 20 anys dels estudis integrats que permeten als alumnes cursar els estudis de secundària i batxillerat junt amb el grau professional de dansa. La mostra duu per nom «El repte d'una escola integrada. Passat, present, futur».

La quarta exposició itinerant que s’incorpora al catàleg és «Mirem el passat amb ulls de dona - teatre» que recupera a través de diferents fotografies la veu i la força de les dones de teatre del primer terç del segle XX.

El període de temps mínim de préstec és de 15 dies, amb un màxim de 30 dies en el mateix espai. No és possible sol·licitar més d’una exposició simultàniament. Per sol·licitar les exposicions cal enviar aquest formulari al correu electrònic arsrl@institutdelteatre.cat (Laura Ars).


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x