Logo Institut del Teatre

L’ESAD organitza el Festival de Teatre FET

Comparteix

27.1.2023

Festival FET 2023 (formació, escena i tinglado)

Del 30 de gener al 3 de febrer, coincidint amb la setmana verda on no es duen a terme classes acadèmiques, l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) organitza el festival de teatre Formació Escena i Tinglado, FET.

Coordinat per l’alumnat i professorat de l’ESAD, el festival engloba des d’activitats lúdiques, fins a formacions, espais de debat i espectacles en diverses ubicacions de l’Institut del Teatre. Són activitats obertes exclusivament per a la comunitat de l'IT.

Entre les formacions destaquen, per exemple, un taller de Break dance amb BBoy Mureli Masta Simon o un de ritme tribal i transversal amb Thierry Hochstättern. Destaca també el taller d’escenificació que durà a terme Pablo Gisbert, de la companyia de teatre El Conde de Torrefiel, o les xerrades a càrrec de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya o de la recentment creada Associació Catalana de Dramatúrgia.

En l’apartat d’espectacles, es podran tornar a veure les tres funcions de Commedia dell’arte representades del 25 al 27 de gener a l’atri, a més de representacions de teatre d’objectes i titelles amb música en directe, o bé de teatre físic, visual, càpsules performatives i l’espectacle resultant de l’assignatura de dramatúrgies col·lectives.

Finalment, pel que fa als esdeveniments, es podrà veure una instal·lació sobre 100 anys d’escenografia a càrrec de les alumnes d’escenografia, una batalla de dansa, una desfilada de moda amb peces confeccionades per l’alumnat d’escenografia, un sopar de personatges, una exposició de treballs realitzats dins l’assignatura d’il·luminació d’escenografia, un cabaret de peces itinerants o un concert de música que clourà tots els actes.

Podeu consultar la programació detallada en aquest enllaç.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x