Logo Institut del Teatre

Inscripcions a l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle pel curs 2023-2024

Comparteix

24.5.2023

Taller pràctic de l'ESTAE

Del 28 d’abril al 23 de juny us podeu inscriure per accedir als estudis de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) al curs acadèmic 2023-2024 en les tres especialitats que ofereix: tècniques de so, maquinària i luminotècnia.

Els estudis tècnics de l’Institut del Teatre s’imparteixen a ESTAE, al Centre del Vallès, a Terrassa, amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya en les matèries tecnològiques i la de nombrosos professionals del sector com a professors especialistes.

En acabar els estudis, de dos anys de durada, els alumnes poden treballar com a tècnics en teatre, dansa, concerts, òpera, publicitat, convencions d’empresa i en la realització d’actes públics en general.

L’ESTAE atorga una titulació pròpia de l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya, per a una formació corresponent, en el seu format, a estudis de formació professional de grau superior. És l’únic centre de Catalunya que ofereix aquesta formació altament especialitzada en l’espectacle en viu.

Per accedir a aquest estudis es requereix el batxillerat en qualsevol de les seves modalitats, haver cursat un Cicle Formatiu de Grau Mig amb la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior o un Títol oficial superior a qualsevol dels anteriors. També poden inscriure’s a l’escola els aspirants que no tinguin els requisits acadèmics i que acreditin experiència laboral relacionada amb les competències professionals d’aquests estudis. La inscripció està condicionada a la valoració individual del seu CV professional.

Podeu consultar les bases del procés d’admissió i els documents necessaris per a inscriure’s, en aquest apartat

Per dubtes i més informació podeu adreçar-vos a la Secretaria Acadèmica de l'ESTAE i consultar els apartats web futurs estudiants i preguntes freqüents.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x