Logo Institut del Teatre

Inscripcions obertes a les proves d’accés de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) pel curs 2024-25

Comparteix

18.4.2024

Imatge de "El lloc" amb alumnat de 3r de teatre visual dirigit per Xavier Bobés. Curs 22-23. Imatge d'Anna Fàbrega

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l'Institut del Teatre ha publicat la informació sobre les proves d'accés de les tres especialitats, Interpretació, Escenografia i Direcció i dramatúrgia per al curs 2024-2025. Les inscripcions s’obriran a principis d’abril.

Els estudis superiors d’art dramàtic de l’Institut del Teatre atorguen el títol superior en art dramàtic, corresponent al primer cicle o grau de l’espai europeu d’educació superior en tres especialitats: InterpretacióDirecció Escènica i Dramatúrgia i Escenografia.

Per accedir als estudis cal superar les proves d’accés que duu a terme cada especialitat, amb exercicis específics i el seu propi calendari tant per les inscripcions com per a les proves.

En el cas d’Interpretació, les inscripcions es duran a terme del 2 al 19 d’abril, ambdós inclosos, mentre que les inscripcions tant per Escenografia com per Direcció i Dramatúrgia, seran del 8 d’abril al 3 de maig, ambdós inclosos.

Les proves d’accés consten de 2 blocs. El bloc A es divideix en dues proves, una comuna per a totes les especialitats, que es durà a terme el 25 de maig, i l’altre específica segons l’especialitat amb diversos exercicis que es farà entre els mesos de maig i juny. El bloc B consta d’una sola prova específica per a cada especialitat, amb diversos exercicis, i es durà a terme entre finals del mes de juny i principis de juliol.

Cal aprovar el bloc A per poder fer les proves del B. La prova A es qualifica amb Apte o no Apte. Els Aptes passen a la prova B i la qualificació final és de la prova B.

Podeu consultar el calendari detallat i les bases de les proves d’accés per cada especialitat en l’apartat proves d’accés de l’ESAD.

D’altra banda, les portes obertes es duran a terme per especialitat al març i a l’abril. Consulteu l’apartat web portes obertes de l’ESAD.

El pla d’estudis de l’ESAD té una durada de 4 anys acadèmics (240 crèdits ECTS) amb estudis o pràctiques en diverses escoles superiors artístiques i universitats d’Europa, dins del programa Erasmus de mobilitat interuniversitària

Per resoldre dubtes i ampliar informació de com accedir als estudis podeu consultar els apartats web futurs estudiants i preguntes freqüents.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x