Logo Institut del Teatre

Portes Obertes de l'Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle a l'abril i maig

Comparteix

16.4.2024

Portes obertes a l'ESTAE entre abril i maig de 2024

Els dimecres 17 i 24 d'abril i el dilluns 20 de maig de 2024, a les 18 h, l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) organitzarà tres sessions de portes obertes per donar a conèixer els estudis i les instal·lacions del centre. Durant les jornades s’explicarà el pla de formació i es respondran les preguntes i dubtes dels assistents. A més, es podrà veure en directe el treball a l’escenari de l’alumnat de l’ESTAE, aprofitant que els estudiants estan realitzant els tallers de pràctica escènica.

Les tres jornades tindran lloc a la seu de l’Institut del Teatre de Terrassa, on l’ESTAE ofereix les especialitats de Maquinària escènica, So i Luminotècnia, amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya en les matèries tecnològiques i la de nombrosos professionals del sector com a professors especialistes.

L’ESTAE atorga una titulació pròpia de l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya, per a una formació corresponent, en el seu format i durada, a estudis de formació professional de grau superior, de dos anys de durada. 

Per poder participar en una de les jornades, cal inscriure's a través d'aquest formulari.

Visites individuals

D’altra banda, les persones que vulguin conèixer l’escola de manera individual, poden fer la sol·licitud al correu electrònic estae@institutdelteatre.cat. Les visites individuals també inclouen l’atenció personalitzada a càrrec d’un coordinador d’especialitat. 

Properament s’obriran les inscripcions als estudis. Per més informació sobre els estudis podeu consultar els apartats web futurs estudiants i preguntes freqüents.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x