Logo Institut del Teatre

Dansa en Xarxa

Comparteix

Dansa en xarxa és un projecte creat al 2014 per establir una xarxa de comunicació entre les escoles de dansa de Catalunya i el Conservatori Professional de Dansa (CPD), tot donant a conèixer els estudis del CPD i oferint formació específica amb el professorat especialista del centre. 

Projecte Dansa en Xarxa 
El projecte Dansa en Xarxa es concreta en:

  • Organització de classes per especialitats on els alumnes interessats en aprofundir en els estudis de dansa reben atenció personalitzada per part dels docents en totes les especialitats.

El projecte es completa amb un curs de formació per especialitats adreçat a docents d'escoles de dansa i els seus alumnes, especialment pensat per als nois i noies que volen presentar-se a les proves d'accés del CPD.

  • Curs d'estiu Endansa'IT

D'altra banda, des del juliol del 2016 s'organitzen cursos d'estiu intensius de dansa sota el títol d'ENDANSA’IT amb sessions de les tres especialitats de dansa (clàssica, contemporània i espanyola). Trobareu la informació de ENDANSA'IT a l'apartat web cursos de l'Institut del Teatre.

 

Dansa en xarxa es va crear l'any 2014 arran de la presentació del projecte HUB de l’Institut del Teatre al Departament d’Ensenyament de la Generalitat, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, l‘Associació d’Escoles de Dansa Autoritzades, l’Associació Catalana de Professors de Dansa i altres professionals de col·lectius del sector de tot Catalunya.  

Veure Formació de Dansa en xarxa Curs per a docents d'escoles de dansa i els seus alumnes

Formació de Dansa en xarxa
Curs per a docents d'escoles de dansa i els seus alumnes

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x