Logo Institut del Teatre

Portes obertes del Conservatori Professional de Dansa el 4 i 18 de febrer

Comparteix

20.1.2023

Noticia portes obertes CPD 2023

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l'Institut del Teatre organitza aquest mes de febrer dues jornades de portes obertes adreçades a les persones interessades en cursar el grau professional de dansa

Les dues jornades s’adreçaran tant a les famílies de les persones interessades com a les escoles de dansa i els seus alumnes, per això s’aprofitarà les sessions de dissabte del projecte Dansa en Xarxa per dur a terme les portes obertes.

Enguany es recuperen les portes obertes presencials, després de tres anys que s’han dut a terme de forma virtual a causa de les recomanacions sanitàries derivades del COVID. Així les dues jornades s’iniciaran a les 11 del matí amb una sessió informativa de 45 minuts de durada a l’Auditori de l'Institut del Teatre i després es farà una visita guiada per les instal·lacions del centre i una petita mostra de dansa de les tres disciplines que s’imparteixen, clàssica, contemporània i espanyola, a càrrec dels alumnes.

Les persones interessades a assistir a la jornada de portes obertes s’han d’inscriure abans del 26 de gener a les 15h. Trobareu més informació en l’apartat web de portes obertes del CPD.

Aules obertes per a famílies i simulacre de proves d’accés

D’altra banda, el CPD també oferirà una setmana de portes obertes per a les famílies de l’alumnat del Centre, de manera que puguin conèixer el treball que es duu a terme a les aules de l’escola. Serà del 13 al 17 de febrer. 

Una altra servei que també s’oferirà el proper mes de març, en concret el dia 4 de març a les 9 h, serà un simulacre de proves d’accés. Aquesta prova, que no té valor oficial, pretén ser un assessorament per a l’aspirant que es prepara per presentar-se a les proves d’accés i el seu docent de l’escola de dansa. Com a novetat, enguany hi poden participar alumnes que no participin aquest curs acadèmic a la Formació de Dansa en Xarxa. Les inscripcions al simulacre es poden fer per formulari a partir del 20 de gener.

Les proves d’accés del CPD es realitzen entre els mesos d’abril i maig, en dates pendents de publicació. Per més informació sobre els estudis, requisits d’accés, matriculacions o proves d’accés podeu consultar els apartats web Futurs estudiants del CPD, Preguntes Freqüents del CPD i Proves d’Accés del CPD.

El Conservatori Professional de Dansa

L'EESA/CPD atorga el títol de Graduat en Educació Secundària i el títol Professional de Dansa en l'especialitat cursada: Dansa clàssica, Dansa contemporània o Dansa espanyola. 

Creada l’any 2001, és el primer centre de l’Estat espanyol a oferir els estudis integrats d’educació secundària i grau professional de dansa, en un mateix equipament. 

Des del curs 2017-18 també ofereix de manera integrada el Batxillerat d’Arts Escèniques pels alumnes del Grau Professional de Dansa, completant d’aquesta manera el currículum integrat de Dansa de 12 a 18 anys. 

L’ingrés a aquests estudis és per prova d’accés de Dansa, regulada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x